Janette Lepistö takoi 600. lyödyn juoksunsa Superpesiksessä

0
Viisinkertainen (5) lyöjäkuningatar Janette Lepistö ylitti 600 lyödyn juoksun rajan. Hän edustaa Superpesiksessä kasvattajaseuraansa Lapuan Virkiää (JK/K-Media/arkisto)

Lapuan Virkiän Go On Superjokeri Janette Lepistö on äitynyt vahvaan vireeseen naisten Superpesiksen pudotuspelien lähestyessä. Ykköspalkittu Lepistö takoi neljä juoksua ja puhkoi urallaan 600 lyödyn juoksun rajan, kun Virkiä haki voiton Kempeleestä lukemin 0-1 (5-5, 2-5) keskiviikkona.

Kautta aikain -lyöjätilastossa Lapuan Virkiän oma kasvatti on kahdeksantena tehoillaan 35+566=601. Lepistön edellä on nykypelaajista vain porilaisen Pesäkarhujen Susanna Puisto (25+664=689) sijalla kuusi.

Lepistö on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta, vienyt viidesti lyöjäkuningattaren tittelin (2015-19) sekä pelannut kaikki mahdolliset arvo-ottelut superpesisdebyyttinsä jälkeen, seitsemän Itä-Länttä ja kolme Liitto-Lehdistöä.

Kaksikko käy kilpajuoksua myös kuluvan kauden lyöjätilaston voitosta. Kun molemmilla on jäljellä enää yksi ottelu, hallitseva lyöjäkuningatar Puisto (1+70) on kärjessä ja Lepistö (2+64) viiden lyödyn juoksun päässä.

Naisten Superpesiksen keskiviikon kierroksella voittivat Virkiän lisäksi Seinäjoen Maila-Jussit, joka nousi sarjataulukossa neljänneksi sekä putoamiskarsintaa välttelemään pyrkivä Pesä Ysit Lappeenrannasta.

 


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI