KyKy-Betset ja Kokkolan Tiikerit kohtaavat kiihkeässä ”paikallisderbyssä” 

0

Veera Huita / J-Pnews
KYYJÄRVI

Lauantai-iltana (20.1.) on sitten niin sanotusti luvassa paikallispeliä, kun KyKy-Betset kohtaa Mestaruusliigan kamppailussa Kokkolan Tiikerit Kyy York Areenassa. Miesten ottelun odotetaan olevan tasainen, sillä viime kertainenkin kohtaaminen venyi viisieräiseksi.

Kokkolan Tiikerit saavat kunnon valmistautumisen Suomen Cupin finaaliturnaukseensa. Lauantaina keskipohjalaisjoukkue vierailee Kyyjärvellä ja samat kokoonpanot kohtaavat pian uudemman kerran 30.1 Kokkolassa Juuri ennen Suomen Cupia. Lauantai-illan ottelusta Kyy Yorkissa voidaan odottaa huippujännittävää sekä tasaista.

Tiikerit löytyy tällä hetkellä sarjataulukosta sijalta viisi, pelin KyKy-Betsetiä enemmän pelanneena. Kokkolalaiset ovat onnistuneet kyyjärveläisten tavoin kaatamaan kunnioitettavasti kärkipään joukkueita, kovimpana VaLePan tiputtaminen Suomen Cupista. Viime joukkueiden kohtaaminen päättyi 3-2 lukemin Tiikerien kotitappioon. Kyseinen peli oli Betonimiehille kolmeen päivään toinen viisieräinen peli. Kyseisestä otatuksesta jäi erityisesti mieleen erien väliset tasoerot.

Molemmat joukkueet hoitivat voittoeränsä selvästi ja vasta viides erä toi tähän poikkeuksen sen mennessä jatkopalloille. Lisäksi keskitorjuja, Tiikeri-legenda Antti Leppälä, oli pitelemätön takoen kovat tehot 20/+19. Lisämielenkiintoa otteluun tuo Oskari Keskisen ja Tatu Venetjoen paluu Kyy York Areenalle – kokkolalaisten väreissä. Penkiltä löytyy myös kyyjärveläisille tuttu mies, Henrik Huumarkangas.

KyKy-Betset löytyy tällä hetkellä runkosarjassa seitsemänneltä tilalta. Alla on tiukka tappio Hurrikaani-Loimaalle, mutta yksikin sarjapiste loimaalaisia vastaan voidaan lukea kovaksi suoritukseksi sekä viime viikonlopulta 3-0 tappiot Akaa-Volleylle sekä Valepa Sastamalalle. Joukkuepeli on kauden edetessä hioutunut kotijoukkueelta hyvin yhteen ja kehittyy edelleen. Jaossa on molemmille seuroille tärkeitä sarjapisteitä, sillä eroa heillä on vaivaiset kaksi pistettä Tiikerien hyväksi. Renars-Pauls Jansons on ollut niin Tiikereitä, kuin muitakin joukkueita vastaan hankala pideltävä, mutta hyökkäystukea tarvitaan myös muualta. Hurrikaania vastaan erityisesti Colin Lovejoy säväytti verkolla tehden tehot 11/+9 ja oli näkyvän tehokas vastapalloissa toisen erän ratkaisuhetkillä. 

  • Odotettavissa on erittäin tasainen ottelu. Näkemykseni on, että hermokontrolli syöttö-vastaanotossa tulee ratkaisemaan voittajan. Joukkueet ovat aika tasaväkisiä materiaaliltaan. Kotietu on nyt KyKy-Betsetillä. Yleisöllä on suuri merkitys. Kokkolasta on tulossa myös runsaasti katsojia. Tällä ottelulla on suuri merkitys runkosarjan paikkajaossa. Avainpelaajat tulevat yleispelaajaosastolta, tuumii KyKyn valmennuksesta Hannu Kalliojärvi.
  • Tiikerit on taisteleva joukkue. Tavoitteenamme on saada Leppälä edes kerran kiinni. Latvian kolmikko meillä on kova, yksi vahvuus meidän joukkueessa. Tatua vastaan on aina mukava pelata, sillä hän on hyvä häviämään, ennakoi Kyyjärven oma Kimi Räikkönen, Miko ”Mosse” Kostamo, joka heittää myös pientä kuittia omalle beach volley parilleen Tatu Venetjoelle.

Taistelupari:

Miko ”Mosse” Kostamo – Tatu Venetjoki

  • Hyvät kaverukset, joten kuittailua puolin ja toisin varmasti on luvassa. Molemmat tällä kaudella tulleet usein syöttämään kentälle. Tiukka kisa, kumpi ottaa pidemmän korren. Pelaavat kesällä beach volleyta parina.

 KyKy-Betset vs Kokkolan Tiikerit 
 lauantaina 20.1. klo 17.00 

 


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI