MESTARUUSLIIGA | Joska Försti ja Sten Perillus liittyvät KyKy-Betsetin joukkueeseen

0
Försti_Perilllus

Passari Joska Försti ja virolainen keskitorjuja Sten Perillus Liittyvät KyKy-Betsetin Joukkueeseen Lentopallon Mestaruusliiga Kaudelle 2024-2025.

Paljon on taas ollut arvailuja uudesta passarista. Nyt se tarkentui. Joska passaa ja Perillus iskee.

Joska Förstin historia on tiedossa ja seutukunnan mies saa vastuuta KyKy-Betset miehistössä. Evijärven kasvatti, Kauhavan Wisan junnukoulusta on toisen polven tekijä. Isä Antti ja setä Matti muistetaan jopa Alahärmän Kisan riveistä ennen Ollin rääkäisyä. No arvatkaapa, kuka Olli on kyseessä…

Joska Försti:

Hienoa liittyä hyvään organisaatioon ja KyKy-Betset yhteisöön, josta olen kuullut paljon hyvää. Odotan tutustumista uusiin joukkuekavereihin ja pääsyä Guntis Atarsin kovaan reeniin. On myös kiva päästä kokemaan Kyy York Areenan tunnelma kotijoukkueen väreissä. Tavoitteena on menestyä liigassa ja uskon sen mahdollisuuksiin Kyyjärvellä.

Aikaisemmat seurat:
2023-2024 TUTO Volley
2019-2023 Kokkolan Tiikerit
Kasvattajaseura: Kauhavan Wisa.

Reilut kolmekymmentä vuotta sitten KyKy-Betset hankki Virosta ensimmäisen pelaajan, ei ollut pikku Sten vielä silloin rääkäissyt.

Sten Perillus on 2000 syntynyt 202 senttinen keskitorjuja, joka nappasi hopeaa keväällä Kroatian Liigan finaalissa. Edellinen kausi Barrus Võru VK ja tilastoissa keskareiden eliittiä. Nyt pohjoiseen naapuriin ja Guntis Atarsin legendaariseen keskari kurssin tutkintoon. Kevät näyttää mikä on numero todistuksessa.

Sten Perillus:

– Olen erittäin iloinen saadessani liittyä KyKy-Betsetin joukkueeseen. Toivon, että tuleva kausi on menestyksekäs sekä joukkueelle että minulle ja että saavutamme asettamamme tavoitteet. Olen kuullut paikallisesta yhteisöstä hyvää, ja odotan jo innolla ensimmäistä kotipeliä Kyy York Areenalla.

Aikaisemmat seurat:
2023-2024 MOK Mursa Osijek (Kroatia)
2022-2023 Barrus Võru VK (Viro)
2019-2022 Selver/Taltech VK (Viro)

 

Lisää sopimus julkaisuja tulossa…


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI