LENTIS | Betonimiehistä ei ollut Sammon kaatajaksi – niukka vierastappio Pielavedeltä

0
KyKyn betoniseinä kesti jälleen

 Sampo vs KyKy-Betset 3-2 (19-25,23-25,25-21,25-21,24-22)

Eränumerot kaiken kertoo, Sampo oli kaksi pikku pistettä parempi maraton pelissä.

Kyllä voittoa tarjottiin Nopolaan mutta isännät, ”Sammon haltijat”, taistelivat joka pallosta ja viimein ratkesi peli konkari Lasse Räisäsen hyökkäykseen.

– Oli siinä meilläkin samat saumat ottaa voitto mutta nyt oli Sammon vuoro. Hienoin taistelu miesmuistiin kyllä sai yleisö nauttia hienoista suorituksista, kommentoi Kyky valmentaja Hannu Kalliojärvi tuoreeltaan kamppailun päätteeksi.

Ilahduttavaa oli, että Kyky-Betsetin pelaaminen meni Lempo tappiosta monta pykälän astetta parempaan suuntaan. Hyviä asioita oli paljon, kevättä kohti kun lähdetään, niin tällä vauhdilla ollaan vielä pitkällä.

Sampoa voittoon olivat auttamassa Savon liigamiehet Ilja Ivanov ja Kasper Pennanen. Heidän panoksilla Pielaveden ”hornankattilasta” ei pisteitä helpolla ota kukaan. Sampo on taikuri Sergei Ivanovin opeilla vielä sarjan kärkiporukoita huhtikuussa.

Kyky-Betsetin joukkue esiintyi tasaisen varmasti, kokenut Aivars Petrusevics oli raadin suosikki minkä tilastotkin vahvistivat oikeaksi valinnaksi.

Taistelut jatkuvat ja vastus vain kovenee. Sunnutai kylään tulee Murikat Kuortaneelta ja siinähän on niitä tulevaisuuden tähtiä eli maajoukkuemiehiä.

POP pankki Kyyjärvi-Karstula on isäntänä. Tapahtumaan on tulossa KORONAPASSI vaatimus, JOTEN SIIHEN ON SYYTÄ VARAUTUA!


 

JÄTÄ KOMMENTTI