LENTIS | Betonimiesten uusi vuosi alkoi vierasvoitolla kotisalissa

0
Nuorten maajoukkuevalmennettavat ja betonimiehet kohtasivat toistamiseen Kyyjärven kotiluolassa (Kuva: KyKy)
Murikat vs KyKy-Betset 2-3 (25-21,19-25,28-26,19-25,13-15)

Erikoinen ottelun järjestely syntyi, kun syksyn viimeinen ottelu siirtyi tammikuulle ja silloin sovittiin että pelataankin Kyyjärvellä. Tämä oli Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkueelta fiksu vastaantulo ja osoitus yhteistyön sujuvuudesta.

Loppiaisen jälkeen lauantaina käydyssä ottelussa näkyi molemmin puolin joulutauko ja melko lailla harjoitusten määrä oli hoidettu samalla tasolla.
Betonimiesten konkariosaston torjujan Keijo Lammisen mielestä normi tekemistä kinkunsyönnin jälkeen. Pientä hermoilua ja epävarmuutta jonka joukkueet karistelivat eka erän jälkeen.
Murikoitten passari Leevi Väänänen pyöritti tässäkin pelissä hyvä tempoista syötöntarjoilua. Nooa Marttila teki puolestaan joukkueensa komeimman pistemäärän.
Murikka valmentaja Oskar Muurinen oli rustannut edellisestä ottelusta kuusikkoaan melkoisesti. Betonimuotti oli kuitenkin pysynyt lähes entisellään. Vain Aatu Pöllänen oli palannut yleispelaajan paikalle ja hakkurina paukutti Olli Saarenmaa.
Valmentaja Hannu Kalliojärvi kommentoi ottelun kulkua.
– Kolmannen erän jälkeen oltiin, paini termiä lainaten, sillassa. Erän lopussa saadun hyvän loppukirin ansiosta saimme neljänteen kadoksissa ollutta tarvittavaa itseluottamusta. Se näkyi muun muassa mainion tasonnoston syöttöruudussa tehneen Aaro Keisasen kautta. Nuorella miehellä alkoi toimia myös torjunta lähes Väliahon veljesten tasolla. Saarenmaa päätti isot pisteet neljännessä erässä.
– Ratkaisevaan viidenteen palkittu Mikko Väliaho kokosi neljä ”tikkiä”.  Aivars Petrusevics takoi pelissä komeimmat luvut, 17 pinnaa. Ralfs Ozolins on löytänyt torjuntansa ja Keisasen kanssa tuli muutama ratkaiseva ”kaappi”. Aatu Pöllänen ja Miko Kostamo olivat vastaanoton kanssa oikealla tiellä. Kokonaisuutena ihan tyytyväisiä saa olla kaikki pelurit.
Palkitut (oik) Murikoitten Nooa Marttila ja betonimies Mikko Väliaho.
Makeat palkinnot hoiti otteluisäntä; Kuljetus E.U. Peltokangas (Kuva: Kyky)
– Vieraskentällä jatketaan ja tulevana lauantaina suuntana on Tampere ja Pyynikin pyhättö. Vastus on Suomen legendaarisin lentopalloseura, Rantaperkiön Isku.

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI