LENTIS | Kyky-Betset rymisteli suoraan kahdella otteluvoitolla välieriin

0
Kykyn torjunta paikalla (Kuvat: JK/K-Media/jpnews.fi)

Kyky-Betset otti jatkopaikan puolivälierässä kukistamalla East Volleyn voitoin 2-0.

Molemmissa otteluissa savonlinnalaiset taipui erin 3-0. Tanhuvaaran urheiluopistolla käyty 1. peli aiheutti hiukan latinkia molemmille joukkueille. Paikka osoittautui mainettaan paremmaksi ja täytti kyllä vaatimukset.

East menetti ensimmäisessä erässä syömähampaansa kun Teemu Silventoinen loukkasi jalkansa. Isännät taistelivat urheasti, mutta nyt vastassa olikin betoninkova joukkue. Vastaanotto toimi ja Ralfs Ozolins tarjoili palkinnon arvoisesti loistavia paikkoja hyökkääjille. Eastin Akseli Lipsanen puolusti lusikan arvoisesti mutta voittoon ei liberon pelillä päästy. Pisteet lähti Nopolaan.

Rauhallinen kotimatka ja ymmärrys seuraavan pelin keskittymiseen oli oivallettu. Sunnuntaina jatkettiin kotiluolassa kauden ennätys yleisön edessä. Ozolins toimi kapellimestarina samoilla sävelillä kun lauantain ottelussa. Yleisö hurrasi ja betonimylly jauhoi tulosta. Eastin pojat näyttivät kyllä mallia kenttäpelistä ja täysi tunnustus Savonlinnaan. Ei tullut jatkopakka helpolla, Saarenmaa ja kumppanit olivat hyvällä pelipäällä ja pisteitä takoivat kaikki vuorollaan. Kyky-Betsetin, kauden päävalmentaja, Eduard Venski antoi hyvää palautetta ja kiitosta koko joukkueelle. Viikonlopun tulokseen ollaan tyytyväisiä ja Hemu Heinänen oli hurjana vastaanotossa. Työmiehen koulua on opittu Väliahojen ja Pölläsen matkassa. Libero Rasinperä oli myös maininnan arvoinen ”myyrä” takakentällä.

Sunnuntaina palkittiin vieraiden hakkuri Taavi Tuominen.

Nyt katse tiukasti välieriin ja Murikoiden kohtaamiseen.

Lauantaina (26.3.) taistelu jatkuu Kuortaneella klo 15.00 ja ratkaisu pelataan sunnuntaina ”Kyy Yorkissa”  klo 16.00 

Nyt on kauden finaaliin saumat ja siihen tarvitaan ennätys määrä katsojia.

Hyvät naiset ja herrat, joukkue kutsuu mukaan tunnelmaan !

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI