LENTIS | Latvian kovan maajoukkueen ykköshakkuri Kyky-Betsetin riveihin

0

Esa Kyrönlahti/J-Pnews
KYYJÄRVI

Renārs Pauls Janssons, 21, liittyy tulevalle kaudelle lentopallon miesten Mestaruusliigaa pelaavan KyKy-Betsetin joukkueeseen.

Hakkuri/yleispelaaja Janssons on pelannut viimeiset kaksi kautta Belgian A-liigaa Lindemans Aalst joukkueessa. Sitä ennen hän pelasi Latvian liigaa RTU / Jurmalan joukkueessa.

Parasta aikaa Latvian maajoukkue taistelee Euroopan Hopeisen liigan voitosta ja Renārs Pauls on joukkueessa mukana.

Kyky-Betsetin päävalmentaja Guntis Atars:

Guntis Atars

Olen erittäin tyytyväinen, että KyKy-Betset onnistui hankkimaan Renārs Pauls Janssonsin. Renārs on fyysisesti erittäin lahjakas pelaaja, jolla on erittäin hyvä hyppy. Ja mikä on epätyypillistä hakkurille, hän pelaa myös puolustuksessa. Olen itse valmentanut häntä neljä vuotta juniorimaajoukkueessa ja useissa Latvian liigan seuroissa. Hän edistyy koko ajan ja uskon, että hänestä tulee joukkueemme avainpelaajia tänä vuonna. Hän todisti sen jo tämän vuoden Euroopan Hopealiigassa :Latvian maajoukkueen paidassa, jossa hän oli parempi kuin sellaiset Suomessa tunnetut pelaajat kuin Egleskalns ja Dardzāns.

Kyky-Betsetin apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi:

Hannu Kalliojärvi

– Kovan työn on seuran taustat tehnyt kun saatiin Latvian ykkös hakkurina takonut nuorukainen kiinnitettyä Betonimiehiin. Tutun valmentajan kanssa on helpompi tulla sisään joukkueeseen ja Kyy Yorkiin. Renars saa hyvän startin kun kotisalissa kannustaa kovaääninen maanmiesten ryhmä. Janssons on varmasti mielenkiintoinen nimi kauden tilastoissa.

 

 

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI