LENTIS | Pielaveden Sammon vuoro hyytyä betonimiesten käsittelyssä

0
Betonimiehet hallitsivat kamppailua kotisalissa ja voittoputki sai jatkoa (KyKy)

 Kyky-Betset  – Sampo  3-0  (25-18, 25-20, 25-20)

Kyyjärven kotitaika pitää, kuudes peräkkäinen 3-0 voitto on taatusti enemmän mitä syksyllä olisi osattu tavoitteisiin budjetoida.

Viime sunnuntaina (14.2.) Pielaveden Sampo taisteli hyvin, mutta monta kokeneet isännät eivät hätääntyneet edes vierailevan vastustajan toisen erän kahdeksan pisteen karkumatkasta, Tilanteessa 10-18.

Aivars Petrusevics’in hyvällä syöttövuorolla alkoi betonimiesten hirmuinen kiri, joka johti siihen, että loppu erä tuli isännille peräti 15-2. Kolmaskin erä nähtiin Sergei Ivanovin valmentamalta joukkueelta laadukasta peliä. Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi tunnusti, että vastustajan hienosti uhrautuneet nuoret pistivät heidän konkarit ahtaalle.

Veikka Manninen tuurasi hakkurina Mika Mäntylää ja hyvin tuurasikin, mies pokkasi palkinnon pelin päätteeksi. Samaa voi todeta Sammon palkitusta Ilja Ivanovista, hyvin palasi Ivanovin perheen kolmas passari. Järjestyksessä taitaa olla pojilla vielä haastetta Sergein saavutuksiin.

– Betonimiesten kokemus ja rutiini ratkaisi voiton, tuumasi pielavetisten luotsi, mutta oli tyytyväinen suojattiensa taisteluun.
Kyllä tuohon kommenttiin on helppo yhtyä. Kyky-Betsetin paukut on nyt kovia, mutta virheputket on saatava erien sisällä pois. Kärkiporukoiden kanssa ei voi antaa 7 tai 8 pinnaa siimaa. Fokus pitää olla tekemisessä terävämpi.
Joukueittensa parhaina palkitut: (vas)Veikka Manninen Kyky-Betset ja Ilja Ivanov Sampo (Kuva:KyKy)

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI