LENTIS | VaLePa ei taipunut Kyky-Betsetille – Harmillinen tappio Savo Volleyelle 3-1

0
Kuvat: Sintija Petrusevica

KyKy-Betset vs VaLePa 0-3 (10-25, 36-38, 20-25)

Vammalan Lentopallo antoi vierailullaan Kyy York Areenasa tasoitusta Mikko Eskon, Urpo Sivulan ja Karl Allikin verran mutta se ei näkynyt pelin tasossa.

Eka erää mentiin kymmenen pisteen kulmille tasavedoin mutta sitten Mikko Karjarinnan syötöllä vieraat menivät reippaaseen voittoon pistein 10-25.

Toinen erä lähti liikkeelle VaLePan ollessa kuskin paikalla. Erän puolivälissä isännät ”heräsivät” ja ärjyivät hurjaan taisteluun, josta seurauksena totisesti kovin erä mitä hallissa on koskaan pelattu. Erän pojot lopulta vieraiden eduksi 36-38 !

Kolmas erä oli vielä KyKy-Betsetiltä mallikasta taistelua, mutta Mestaruusliigan hallitseva mestarijoukkue ei antanut armoa vaan kuittasi tämänkin erän matkaansa pistein 20-25. Joten koko kamppailun sastamalalaisille suoraan erin 0-3.

Betonimiesten härkäviikko jatkui tänään sunnuntaina (20.11.) Iisalmessa Savo Volleyn vieraana. Kamppailussa isnnät eivät päästäneet yllättämään 3-1.

Savo Volley vs. Kyky-Betset 3–1(25–23, 25–18, 23–25, 25–17)

– Keskiviikon (23.11.) trilleriin Kyy York Areenaan saapuu jo tutumpi keskipohjalaisjoukkue Kokkolan Tiikerit. Viikon päästä sunnuntaina käydään Akaalla katsomassa uutta Areenaa ja Paalijärven MMS:n lentislahjaa Panu Pentti Pitkäsen takatukkaa, ennakoi valmentaja Hannu Kalliojärvi.

VaLePa pelissä (19.11.) palkitsi Otteluisäntä OP Alajärven Tj Markku Pelkonen Oskari Keskisen ja Joel Laakson.