MESTARUUSLIIGA | Vuoden viimeisessä pelissä vastassa Vantaa Ducks

0
Nyt pinkkipaitoja vastaan!

Veera Huita / J-Pnews

Lauantaina 16.12. miesten Mestaruusliigaa tahkoava KyKy-Betset pelaa viimeisen ottelunsa tälle vuotta. Vastaan Kyyjärvelle ”uiskentelee” jo kertaalleen tällä kaudella kohdattu Vantaa Duck’s

Ducksilla kausi on alkanut hieman nahkeasti. Joukkue löytyy ennen liigan joulutaukoa runkosarjan jumbosijalta, vain kaksi voittoa taskussaan.

Joukkueessa on kuitenkin paljon osaamista, sillä keskitorjuja Henrik Porkka kuuluu Suomen maajoukkueeseen ja libero Justin Lui kuuluu Kanadan maajoukkueeseen. Ankkojen hakkuri Milutin Pavicevic on ollut heidän kovin pisteentekijä 217 pisteellä. Laitureista Kalle Kattelus on nostanut tasoaan ja on joukkueen yksi tärkeimmistä tukipilareista. Viime kohtaaminen päättyi 1-3 KyKy-Betsetille Vantaalla. Vantaalaisilla on siis mahdollisuus maksaa potut pottuina Kyyjärvellä.

KyKy-Betset pääsee otteluun kolmen voiton voittoputkessa. Kolmesta viime pelistä on tullut vain yksi pistemenetys. Joukkueen peli on ailahdellut otteluiden sisällä välillä melkoisestikin, mutta ratkaisutilanteissa Betonimiehet ovat pystyneet esittämään hyvätasoista lentopalloa, millä he ovat kyenneet hoitamaan pelit nimiinsä. Kyyjärvellä on myös hyvin pelissä mukana elävä yleisö, jota kotijoukkueen pelaajat ovat monesti kehuneet, joten halli ei tosiaan ole helpoin paikka vastustajalle.

  • Ducks on tuttu viime kevään karsintaotteluista. Haastaa meidät täysillä ja mikään ei tule ilmaiseksi. Kalle Kattelus, varmasti tasaisin yleispelaaja, joka on yksi joukkueen ratkaisijoita. Samalla heidän keskiosastonsa on sarjan eliittiä. Lisäksi libero Lui on mainittava. Siinä on jo liuta pelaajia laittamaan meidät ahtaalle, tuumaa KyKyn apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi.
  • Ducks on aika tekninen joukkue ja heillä on vasenkätinen hakkuri, joka voi olla hankala torjuttava. Vahvalla syötöllä, monipuolisella pelillä olemme vahvoilla kamppailussa. Fanit ovat olleet mahtavia kauden ensimmäisellä puolikkaalla, enkä voisi pyytää enempää heiltä, kertoo Renars-Pauls Jansons, joka viimeksi Ducksia vastaan takoi tauluun tehot 29/+24.

Taistelupari:

Guntis Atars Juho Rajala

Guntis on kokenut valmentaja, jolta välillä nähdään tuuletuksia ja pieniä tunteenpurkauksia. Antaa joukkueelleen noottia silloin, kun on sen tarve. Perusolemus peleissä kuitenkin melko rauhallinen.

Rajala on selvästi Atarsia eläväisempi valmentaja. Tunteella mukana peleissä ja palloissa. Valmentanut Ducksia jo useamman vuoden. Kokemus vastaan nuoruus.

 KyKy-Betset  vs  Vantaa Ducks 

 Kyy York Areenalla 16.12 klo 17.00. 

 



 

JÄTÄ KOMMENTTI