SALIBANDY | Kotiturnauksesta eväitä kauteen

0
Tästä se lähtee, kausi kakkosdivarissa! S.C. Alajärvi aloitti kauden kotiturnauksella, jossa nähtiin hyvää peliä, mutta voittoja ei vielä irronnut

Salibandyn kakkosdivari pyörähti käyntiin sunnuntaina 29. syyskuuta S.C. Alajärven kotiturnauksella. Päivä oli kaksijakoinen.

Ensimmäinen ottelu Jeppis FBC:tä vastaan oli tasainen ja päättyi vieraille lukemin 2–3. Kauden ensimmäinen maali nähtiin ajassa 5:55, kun nuoriso-osasto näytti taitojaan: Seliina Kuoppa-aho ohitti pietarsaarelaisten maalivahdin Emmi Piispasen syötöstä lähteneellä laukauksella.

Erikoistilanteet nousivat pelissä merkittävään rooliin: ensimmäisen erän alivoima kostautui viime sekunneilla, kun Jeppis tasoitti pelin ja Alajärvi teki toisen maalinsa ylivoimalla; Maija Saari Niina Flinkin syötöstä. 

– Suhteellisen hyvä peli, muutama pieni virhe tuli. Jos vastustajan maalivahti torjuu 27 kertaa ja meidän kahdeksan, se kuvaa pelin luonnetta, analysoi valmentaja Tuomo Pollari. 

– Hyvä peli, vaikka hävittiinkin harmittavan tiukasti. Pallo pyöri enemmän vastustajan päässä. Meillä oli paikkamme, vastustaja teki paikoista maalin, totesi joukkueen kapteeni Sari Hallapuro. 

Toisessa ottelussa vastaan tuli tuttu vastustaja, seinäjokinen Valaat. Ottelu päättyi vieraiden hyväksi 7–0, vaikka nytkin vastustajan maalivahti torjui 28 kertaa ja kotijoukkueen kahdeksan kertaa.

– Laukauksista puuttui laatu ja tuli paljon pieniä virheitä, joista ”vanhat”, taitavat pelaajat saivat käännettyä hyökkäyksiä ja pääsivät hyvin niistä laukomaan. Puolustuspelaaminen ei ollut lähellekään sitä tasoa, mitä tarvitaan. Turnauskokemuksen puute näkyi osalla pelaajista. Tämä oli ohipeli, uskon että kauden huonoin. Mikään, mikä normaalisti on onnistunut, ei nyt onnistunut, Pollari pohdiskeli. 

– Uskon, että viisikkopuolustusta tullaan harjoittelemaan ennen seuraavaa turnausta, totesi Hallapuro.

20. lokakuuta Alajärvi kohtaa Nurmossa Nurmon Jymyn ja SC Kokkolan.

 



 

JÄTÄ KOMMENTTI