Soini palkitsi urheilijoita ja toimijoita

0
Palkitut. Kuva: HH

Soinin kunnan sivistyslautakunta palkitsi hyvin menestyneitä urheilijoita ja toimijoita. Palkitsemistilaisuus pidettiin yhdessä Soinin Sisun kanssa Soinin Yhteistalolla.

SM-MITALISTIT

Linda Kulmala
Esteratsastuksen Suomenratsujen kuninkaalliset 2023 –kilpailun mestaruus Ypäjällä suomenhevosella Rannan Ruhtinas.

Nella Korpela
Naisten U18 sarjan SM hopeaa jääkiekossa Team Kuortaneen joukkueessa.

Jennika Ojala
Naisten U18 sarjan SM hopeaa jääkiekossa Team Kuortaneen joukkueessa.

Joanna Ojala
Naisten U16 sarjan SM hopeaa jääkiekossa S-kiekko Seinäjoen joukkueessa.

Pihla Peura
Naisten U16 sarjan SM hopeaa jääkiekossa S-kiekko Seinäjoen joukkueessa. 

VUODEN URHEILIJA

Linda Kulmala

Esteratsastuksen Suomenratsujen kuninkaalliset 2023 –kilpailun mestaruus Ypäjällä suomenhevosella Rannan Ruhtinas. Lisäksi ratsukolla on muita sijoituksia alue- ja kansallisella tasolla. Lisäksi Linda Kulmala on kisannut vuoden aikana neljällä muullakin suomenhevosella: Piitsin Pääskynen, Piitsin Marmori, Kankalon Iisakki ja Pörnä-Poika.

 VUODEN NUORI TOIMIJA

Aino Viirumäki

Aino ollut useampana vuonna mukana kökässä mm. Arpaisen patikassa, erilaisissa tapahtumissa mm. lipunmyynnissä, nuorisovaltuustossa. Näyttänyt esimerkillisellä toiminnallaan innokkuutta ja yhteisöllisyyttä myös muille nuorille.

 RYHTINUORI

Pihla Peura

Pihla on pitänyt Soinin Tiikereiden kiekkokoulua Soinissa ainakin 3 eri vuotena. Toiminut ohjaajana Soinin Sisun yleisurheilukoulussa kesällä 2023. Pihlalla on kiitettävä koulumenestys. Luokkansa oppilaskunnan edustaja 6lk, varaedustaja 7lk. Pihla on reipas, innostuva, innostava. Porukkaan yhteishenkeä luova, ryhmätöiden moottori (kuten joku opettaja on joskus sanonut), joukkueen kapteeni, toiset huomioon ottava, esimerkillinen nuori 8-luokkalainen. Pihla on täydellinen vuoden 2023 ryhtinuoreksi.

KUNNON KUNTALAINEN

Irma Nukarinen

Irma on toiminut jo 90-luvulta lähtien soinilaisissa yhdistyksissä ja ohjannut mm. jumppia. Tällä hetkellä hän on mukana Soinin musiikinharrastajissa, Soinin Sisun johtokunnassa, Sisun pyöräilyjaostossa ja naisvoimistelijoiden hallituksessa sekä opettajayhdistyksen hallituksessa. Hän on myös aktiivinen ja monipuolinen liikunnanharrastaja ympäri vuotisesti.

Irma on ahkera kökkähommissa ja auttaa aina mielellään. Hän on epäitsekäs ja muut huomioiva sekä monipuolisesti asioista ajatteleva. Täydellinen kunnon kuntalainen. Hänenlaisiaan tarvitaan lisää.

VUODEN KÖKKÄLÄINEN

Antti Källi

Todella pitkän linjan kökkäläinen, aktiivisesti mukana yhdistyksessä ja kökissä. Ollut mukana kukonkylän kyläyhdistyksessä sen perustamisesta lähtien.

Talkootyöt: tenniskenttä, Kukkopuiston grillikota, näytelmien aikaan parkkeeraus, varmasti myynyt makkaraakin, Sikomäen pulkkamäki, Tillikanrannan kehittäminen & tekeminen Tillikanrannassa raivuu, onkilaituri, polttopuut kotaan.

Antti on aina valmis auttamaan talkoissa, eikä tee itsestään numeroa, on hyvin vaatimaton. Ja onhan hän ollut kioskilla myyjänäkin.

MUUT HYVÄT SAAVUTUKSET

Soinin kunnan historian ensimmäinen MM-tason osakilpailu ja kauden huipentava finaali järjestettiin 24.-25.2.2023 Soinin Vuorenmaassa. Vuorenmaassa kisattiin alamäkiluistelun maailmanmestaruuden ratkaissut MM-finaaliosakilpailu. Kilpailun järjesti Soinin Sisu ry yhteistyössä Suomen alamäkiluisteluliiton kanssa.

Kari Laasala
Alamäkiluisteluradan rakentaminen sekä ATSX Ice Cross World Championship 2023 -tapahtuman järjestelyiden päävastuun kantaminen.

KUNNIAMAININTA
ATSX Ice Cross World Championship 2023 (Soinin Sisu ry.) tapahtuman järjestäjät ja talkoolaiset.

MUUT HYVÄT SAAVUTUKSET

Soinin Moottorikerho ry järjesti Case Construction SM Sprint -kauden avauskilpailun Soinin Vuorenmaassa. Kilpailut järjestettiin 4.-5.2.2023 ja kahtena päivänä ajettiin erilliset sprintin SM-osakilpailut.

KUNNIAMAININTA
Moottorikelkkailun SM-Sprint osakilpailu (Soinin Moottorikerho ry.) tapahtuman järjestäjät ja talkoolaiset.


 

JÄTÄ KOMMENTTI