Suomen mestari VaLePa saapuu Kyy Yorkiin!

0
Nyt pinkkipaitoja vastaan!

KyKy-Betset kohtaa tulevana lauantaina Suomen lentopallokenttiä jo pitkään hallinneen VaLePan Kyy York Areenalla. Molempien joukkueiden kausi on lähtenyt erinomaisesti käyntiin.

VaLePa on aloittanut kauden vakuuttavasti. Kolmesta ensimmäisestä pelistään se on napsinut täyden pistepotin häviten vain yhden erän. Sekin tuli kauden ensimmäisessä erässä Akaa-Volleyta vastaan.  Tuttuja menestyjiä joukkueesta löytyy passarilegenda Mikko Esko sekä hakkuri Urpo Sivula. Sivula on kolmen ensimmäisen pelin jälkeen nakuttanut 48 pistettä tililleen. Sastamalaisten keskitorjujan paikalla tärkeä palanen on KyKy-Betsetin liberon Joel Anderssonin maanmies ja entinen joukkuekaveri Jacob Ekman.Mies kuuluu liigan keskitorjujien parhaimmistoon.

VaLePa pelaa 27-29.10. Itävallassa Mestarien liigan karsinnoissa, joten ottelu Kyyjärvellä toimii myös tärkeänä kenraalina heille ennen kansainvälisiä pelejä.

  • Valepa on varmasti ennakkosuosikki Mestaruusliigassa pelaamissaan otteluissa. Mesko ja kumppanit on yhdistelmä, jota tullaan Kyyjärvellekin katsomaan tuvan täydeltä, arvioi KyKy-Betsetin apuvalmentaja Hannu Kalliojärvi.

KyKy-Betset aloitti kautensa 3-1 vierastappiolla Raision Loimua vastaan, minkä jälkeen voitot tulivat Karelian Hurmoksesta kotona sekä vieraissa Vantaa Duck’sia vastaan. Molemmissa peleissä joukkueen menestyksen kannalta takuumiehinä ovat toimineet passari Joel Laakso sekä latvialaishakkuri Renars-Pauls Jansons. Hakkuri-Jansons on näyttänyt olevansa Mestaruusliigan kärkihakkureita ja teki esimerkiksi Ducksia vastaan tehot 29/+24. Takakentällä tärkeä palanen on ollut libero Joel Andersson, jolta on jo nyt nähty periksiantamatonta puolustuspeliä ja tarkkoja vastaanottoja. Hänen vastaanottoprosenttinsa on kolmen pelin jälkeen 50%.

  • Päävalmentaja Guntsa (Guntis Atars) on virittänyt Betonimiehet uudelle tasolle ja tarjoamme parempaa vastusta kuin viime kaudella. Kolme ex-Valepamiestä on intoa täynnä kohtaamaan pukkipaidat, päättää Kalliojärvi.

Kauden alku on ollut hyvä, mutta vielä on paljon asioita, mitä voisimme tehdä   paremmin. Valepa on viime vuosien mestari ja heillä on myös tänä vuonna hyvä joukkue. Heidän tärkeimmät pelaajansa ovat Esko, Sivula ja Pennanen. Todella kokeneita pelaajia. Tulee olemaan mielenkiintoista pelata tuon tasoista joukkuetta vastaa, arvioi latvialaisyleispelaaja Romans Sauss, joka pelasi kaudella 20-21 Valepassa.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI