Vuorenmaan rinnekahvila auki kesäsunnuntaisin

0
Vuorenmaan rinne. Kuva: Kari Laasala

Soinin Vuorenmaan tunnelmallisen rinnekahvilan ovet ovat auki kesäsunnuntaisin klo 12.00-15.00. Soinin kunta tarjoaa tilat ja EL Soini ry. pitää kahvilaa auki aina
heinäkuun loppuun saakka.

Rinnekahvila sijaitsee Vuorenmaan rinnehiihtokeskuksen laella ja sinne löytää osoitteella Koskitie 25, Soini. Kahvilassa on myynnissä kahvia, teetä, kylmiä juomia sekä pullaa ja sämpylää. Kahvilassa käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen.

Soinin Vuorenmaan kuntoportaat

Vuorenmaan rinteen päältä on hulppeat näkymät, mitkä avautuvat kahvilarakennuksen sisältä sekä ulkoterassilta. Kahville kannattaa lähteä vaikka vähän kauempaakin näkymien ja mukavan rinnekahvilan tunnelman takia.

Liikuntakampanjoita kahvireissuun yhdistettynä Vuorenmaan rinteen reunalla kulkee kuntoportaat ja portaissa onkin käynnissä Koskenvuoren kuntoportaiden liikuntakampanja aina heinäkuun loppuun asti.

Liikuntakampanjassa arvotaan tuotepalkintoja kuntoportaiden vieraskirjaan
nimensä kirjanneiden kesken. Vieraskirja sijaitsee kuntoportaiden ylemmällä
tasanteella, mihin ylhäältä kahvilan parkkipaikalta on 50 matalaa rappusta.
Kampanjaan siis pääsee osallistumaan, vaikka koko portaiden nousu ja lasku
olisikin haasteellista.

Kesän kuntolaatikko -kampanjan yksi postilaatikko sijaitsee Möksyntien ja Vuorenmaantien risteyksessä. Hyvä vaihtoehto on lähteä pyöräilemään, kirjata nimi kuntolaatikon vihkoon ja kerätä samalla mestaripyöräilijäkilometrejä pyöräillessä Vuorenmaan rinnekahvilaan kahville.

Vuorenmaan yläparkista lähtee myös Kuninkaanpolun patikkareitti. Kuninkaanpolku on hieman haasteellisempi patikkareitti kulkea ja reittiä pyritäänkin tulevaisuudessa kunnostaa.

Lisätietoja kahvilan aukioloajoista ja liikuntakampanjoista löytyy osoitteesta
https://kunta.soini.fi/fi/vapaa-ajan-uutiset.



 

JÄTÄ KOMMENTTI