Ähtäri Zoo MTB Talvimaastopyöräilytapahtuma 25.2.2023

0
Talvipyöpäily on nosteessa.

Ähtärissä järjestetään 25.2.2023 talvimaastopyöräily-tapahtuma. Kilpailussa on useita eri sarjoja, joista löytyy sopiva niin aloittelevalle talvipyöräilijälle kuin lajin konkarillekin.

Myös reittejä löytyy erilaisia: valittavana on 10, 25 ja 50 km reitti. Sähköpyöräilijöille on erikseen 25 ja 50 km sarjat. Pyöräilykilpailussa kaikilla reiteillä on sekä upeita metsäosuuksia että tieosuuksia.

Talvipyöräilyyn suositellaan läskipyörää tai leveärenkaista maastopyörää. Kapearenkaisella pyörällä ajaminen ei onnistu. Hyvä ja säänmukainen varustus riittää. Pyöräilykypärä on pakollinen varuste.

Tapahtuman kilpailukeskuksena toimii Ähtäri Zoon parkkipaikka P2 (Karhunkierros 93, 63700 Ähtäri). Tapahtuma sopii kaikille lajista kiinnostuneille. Siispä tervetuloa haastamaan itsesi ja kisaamaan aikaa vastaan pidemmillä reiteillä tai vaihtoehtoisesti nautiskelemaan liikunnan ilosta ja raikkaasta ilmasta kiertämällä Retki-reitti rennommin. Myös yleisö on tervetullut seuraamaan kilpailua.

Tapahtuman järjestää Ähtärin Matkailu Oy yhdessä Ähtäri Zoon, Ähtärin kaupungin ja Ähtärin Valppaan kanssa. Tapahtuman johtajana toimii Marko Haapakoski. Voit tarvittaessa ottaa yhteyttä Markoon puhelimitse +358 30 621 5334.

Kilpailuun osallistuneet pääsevät kilpailun päätteeksi rentoutumaan Hotelli Mesikämmenen kylpylän saunoihin ja altaisiin. Ruokailu on alueella mahdollista omakustanteisesti. Illan voi päättää hyvän musiikin parissa, kun Ä-klubin lavalle astelee Mikael Gabriel!

Lue lisää pyöräilytapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://my.raceresult.com/227985/info. Huomaa, että ennakkoilmoittautuminen päättyy 23.2.2023. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä on avoinna 25.2. klo 8-10.


 

JÄTÄ KOMMENTTI