Ähtäriläisen ääni kuuluu Mustikkavuoren kehittämisessä

0
Kuva Mustikkavuorelta

Mustikkavuoren vapaa-aikakeskuksen kehittämistä on kevään aikana suunniteltu tiiviiseen tahtiin kaikille kuntalaisille avoimissa seuraparlamenteissa.

Parlamentteihin on osallistunut aktiivisesti liikuntaseurojen edustajia sekä kuntoliikkujia. Suunnittelun tueksi järjestettiin huhti–toukokuun vaihteessa myös kuntalaiskysely, jossa ähtäriläiset saivat ottaa kantaa kahteen vaihtoehtoiseen kehittämissuunnitelmaan.

Ähtärin kaupungin vapaa-aika- ja hyvinvointipäällikkö Anu Paalanen on tyytyväinen, että ähtäriläiset ovat ottaneet Mustikkavuoren kehittämisen omakseen: − Saimme kyselyyn lähes 90 vastausta. Vastauksissa pohdiskeltiin alueen kehittämistä monelta eri kantilta. Saimme vahvistusta sille, että Mustikkavuoren palveluja ja toimintoja viedään nyt oikeaan suuntaan, Paalanen sanoo.

Kyselyn vastauskooste kertoo, että etenkin paikoituksen, valaistuksen, kevyen liikenteen väylän ja opasteiden suhteen toivotaan parannusta. Aktiviteeteista ja palveluista toivelistan kärkeen nousivat piknik- ja oleilupaikat, ulkokuntosali sekä uimapaikka. Nykyisistä Mustikkavuoren palveluista suosituimpia olivat alueen talviurheilulajit, kuntorata sekä kuntoportaat/näköalatorni.

Seuraparlamenttien ja kuntalaispalautteen perusteella laaditaan lopullinen suunnitelma, jonka pohjalta Mustikkavuoren vapaa-aikakeskusta lähivuosina kehitetään. Valmis suunnitelma esitellään seuraparlamentissa, joka pidetään  31.5.2022 klo 18 Hotelli Mesikämmenessä.


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI