Ähtärin kiertävä kesämuusikko on Aaro Viitanen

0
Aaro Viitanen

Ähtärin kiertävä kesämuusikko on Viitasen Aaro

Ähtärin kaupunki haki toukokuussa näyttävällä rekrytointivideollaan Mikko Alatalon kutsumana kiertävää kesämuusikkoa viihdyttämään vaihtuvia yleisöjä ja elävöittämään kaupunkikuvaa. Hakemuksia saatiin kaikkiaan 17 kappaletta ja kuuden haastattelun jälkeen Ähtärin ensimmäiseksi kesämuusikoksi on valittu Viitasen Aaro Jyväskylästä!


Viitasen Aaro on 22-vuotias musiikin opiskelija Jyväskylästä. Hän opiskelee sekä musiikkikasvatusta yliopistolla että muusikon ammattitutkintoa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradialla. Aaro taitaa niin kitaran, basson, pianon kuin rumpujenkin soiton laulun lisäksi.
– Tämä on unelmaduuni! Olen erittäin motivoitunut työhön, sillä alun perinkin ajatuksissani oli elättää itseni tänä kesänä katusoittaen. Musiikki ja sen tekeminen työksi on intohimoni, Aaro hehkuttaa.

Aaro teki vaikutuksen valintaryhmään energisellä, sopivan itsevarmalla esittelyvideollaan ja haastattelulla, jossa hänestä huokui rento ja iloinen fiilis. Nuorukainen on soittanut useissa bändeissä ja hänellä on myös neljän vuoden verran kokemusta musiikkiteattereista.
– Minulla on laaja repertuaari erityylisiä kappaleita, joita osaan soittaa, ja olen todella nopea omaksumaan ja oppimaan uusia biisejä laajalla genreskaalalla. Lupaan olla eloisa ja viihdyttävä live-esiintyjä, sillä muusikon tärkein tehtävä on saada yleisö viihtymään, Aaro virnistää.

Ähtärin kiertävä kesämuusikko aloittaa juhannusviikolla ja lisätietoja keikkapaikoista sekä aikataulusta tulee muun muassa Ähtärin kaupungin verkkosivuille ja sosiaalisen median kanaviin Facebookiin sekä Instagramiin. Pestinsä huipennukseksi Aaro hyppää ”lauteille” torin esiintymislava Kultaiselle korille Mikko Alatalon kanssa torstaina 5.8.2021 yhteislauluillan merkeissä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI