Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä

0
Alavuden kaupungintalo

Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä 26.4.

Kaupunginhallitus hyväksyi jätevedenpuhdistamon saneerauksen pääpiirustukset. Saneeraus on ajoitettu vuosille 2021-2022, ja sillä tehostetaan jäteveden käsittelyä. Uuden esikäsittelyrakennuksen katolle tulee aurinkopaneelit, joiden tuottama energia hyödynnetään puhdistamon omassa käytössä

Kaavoituskatsauksessa käytiin läpi kaavoituksen tilannetta, maanhankintaa ja muuta toimintaa. Useita kaavoja on etenemässä, mm. Toppilan uusi teollisuusalue vt 18 läheisyyteen.

Alavuden Vuokra-asunnot hakee lainan takausta asuntojen korjaus- ja viihtyvyysremonttien kustannuksiin. Asuntojen käyttöaste on hyvin korkea, n 95%. Tavoitteena on käydä läpi pintakunnostukset koko asunnosta aina, kun pitkäaikainen  vuokrasuhde päättyy. Lainan takausta päätettiin esittää valtuustolle.

Kaupunginhallitus totesi, että Alavuden kaupungilla ei ole huomautettavaa Lakeuden yhteistoimintasopimuksen päivittämisestä.

Kokouksen päätyttyä kaupunginhallitus kuuli Reino Yli-Honkolan esityksen senioriväestön osuuskuntamuotoisesta asumisesta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI