Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä

0
Alavuden kaupungin keskustaa

Alavuden kaupunginhallituksen päätöksiä kokouksesta 13.2.2023

Alavuden kaupunki työllistää kesäisin noin 15-25 -vuotiaita nuoria. Lisäksi nuoria ovat työllistäneet mm. palvelualojen yritykset sekä yhdistykset. 14-vuotiaat voivat hakea kahden viikon Tutustu työelämään ja tienaa – jaksolle. Kaupunginhallitus päätti jatkaa nuorten kesätyöllistymisen tukea siten, että vuonna 2023 työnantajille maksettava kesätyöllistämistuki on 200 €/nuori ja yhdistyksille maksettava tuki 250 €/nuori.

Kaupunginhallitus käsitteli Mikko Paavolan ja Paavo Penttilän esityksen Sulo Penttilän 100-vuotisreliefin kiinnityspaikasta. Reliefille päätettiin osoittaa sijainti Töysän keskustan ns. poliisitalon läheisyydestä viherkaistaleelta.

Alavuden kaupunki perustaa kiinteistöyhtiön Kiinteistö Oy Alavuden Palvelukorttelin hyvinvointialueen käyttöön tulevan sote-keskuksen ja siihen liittyvien yksityisten ja julkisten toimitilojen toteuttamista ja ylläpitämistä varten. Perustettavaa yhtiötä ei tässä vaiheessa pääomiteta. Alavuden kaupunki päätti esittää hyvinvointialueen hyväksyttäväksi vuokrasopimusta tulevan sote-keskuksen osalta.


 

JÄTÄ KOMMENTTI