Alavuden kaupunki muistaa pikkulapsiperheitä

0
Alavuden kaupungintalo

ALAVUS MUISTAA PIKKULAPSIPERHEITÄ KIRJEELLÄ

Koronavuosi rajoituksineen on kestänyt yli vuoden, ja pienen lapsen elämässä tuo aika on pitkä. Alavuden kaupunki halusi siksi muistaa ja piristää lapsiperheitä tänä keväänä. Kirjepostia lähti kaikkiin perheisiin, joissa on alle kouluikäisiä tai alakouluikäisiä lapsia (alle 13 v). Kirjeeseen on koottu lasten menovinkkejä, perhelippu uimahalliin sekä bonuksena lipuke, joka oikeuttaa kahteen elokuvalippuun Kino Kyntäjässä Alavudella. Lipukkeet vaihdetaan kesän aikana varsinaisiksi lipuiksi, mutta käyttöaikaa elokuviin on kesään 2022 saakka. Kunto-Lutrassa lippu kannattaa käyttää nyt kevään tai kesän aikana, ennen uimahallin remonttia.

Kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki

”Erityisesti pienten lasten on ollut vaikea ymmärtää pitkään jatkuneita rajoituksia ja poikkeusaikoja. Halusimme piristää perheitä pienellä muistamisella ja samalla muistuttaa, mitä kaikkea kivaa tekemistä Alavudelta löytyykään, ” kuvailee kaupunginjohtaja Liisa Heinämäki lapsiperhekirjeen taustaa.

Kirje jaetaan koteihin viikolla 17. Kirjeessä on muutamia menovinkkejä lapsiperheille. Kaupungin kotisivujen tapahtumakalanteria ja etusivua kannattaa seurata aktiivisesti, sillä lapsille ja nuorille suunnattujen tapahtumien, leirien ja kerhojen tietoja kerätään ja päivitetään aktiivisesti koronarajoitusten keventyessä.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI