Ira Vuorenmaa aloittaa Ähtärin kaupungin hankepäällikkönä

0
Ira Vuorenmaa

Yhteisöpedagogi(AMK), työyhteisön kehittäjä Ira Vuorenmaa on nimitetty Ähtärin kaupungin hankepäälliköksi 1.1.2023 lähtien.

Hankepäällikön ensisijaisena tehtävänä on aktivoida ja kehittää Ähtärin kaupungin hanketoimintaa sekä kartoittaa ja luoda yhteistyömahdollisuuksia eri toimijoiden kesken.

Hankepäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä erityisesti kaupungin elinvoimatoimen kanssa, mutta yhteistyökumppaneita ovat yhtä lailla vapaa-aikapalveluiden, sivistystoimen ja tila- ja infrapalveluiden asiantuntijat sekä yritysten ja kolmannen sektorin toimijat.

− Olemme iloisia, että Ira liittyi joukkoomme vahvistamaan hankehallinnon osaamistamme. Hänellä on vankkaa kokemusta käytännön hanketyöstä, hyvät verkostot sekä yritystoiminnan tuntemusta, jotka osaltaan edesauttavat Ähtärin kaupungin hanketoiminnan kehittymistä, toteaa kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki. 

Ira Vuorenmaa näkee hankkeet erinomaisena mahdollisuutena vahvistaa kaupungin pito- ja vetovoimaa.
Aktiivinen ja elinvoimainen asumisympäristö on merkittävä pitovoimatekijä. Hyvin koordinoidulla hanketyöllä, jossa hyödynnetään paikallisten yhteistyökumppanien ja yritysten osaamista voi tätäkin asiaa edistää, hän sanoo.

Ähtärin kaupungin hankepäällikön tehtävä on uusi ja määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Tavoitteena on toimen vakinaistaminen vuoden 2024 alusta lähtien.

Tehtävään haki neljä hakijaa.


 

JÄTÄ KOMMENTTI