Kansanedustaja Peltokangas: Hallitus puuttuu maahanmuuttopolitiikkaan vankasti

1
(Kuvituskuva)

Hallintovaliokunnan puheenjohtaja kansanedustaja Mauri Peltokangas (ps.) huokaisee helpotuksesta, kun hallitus puuttuu maahanmuuttopolitiikkaan vihdoin kovalla kädellä. Hän odottaa tulevan kevään maahanmuuttoon liittyviä hallituksen esityksiä saapuvaksi hallintovaliokuntaan suurella mielenkiinnolla.

Kansanedustaja Mauri Peltokangas.

Perussuomalaiset ovat olleet aina oikeassa, mikä tulee maahanmuuttopolitiikan suuntaan, Peltokangas toteaa ja kysyy:

– Miksei meitä ole kuunneltu jo aiemmin? Nyt hallitus tekee ne tehtävät, jotka sen pitääkin.

 

Jatkoa kesän 2022 suurelle työvoitolle

Peltokangas muistuttaa, että kesän 2022 itärajan sulkemisen mahdollistavat kirjaukset ovat pitkälti silloisten oppositiopuolueiden, etunenässä perussuomalaisten ansiota. Hän kiittää kuitenkin myös muita hallintovaliokunnan silloisia jäseniä hyvästä yhteistyöstä. Peltokangas toimi hallintovaliokunnassa tuolloin rivijäsenenä ja hallintovaliokuntaa johti nykyinen valtiovarainministeri Riikka Purra (ps.).

– Saimme ajettua silloisen hallituksen esitykseen läpi sellaisia kirjauksia, jotka olivat silloin ja ovat yhä edelleen kansalliselle turvallisuudelle todella tärkeitä. Aiomme jatkaa samalla linjalla nyt myös hallituspuolueena, Peltokangas toteaa.

Olemme nähneet tarpeeksi

Peltokangas painottaa, että hänen mielestään maahanmuuttopolitiikan rajullekin kiristämiselle on olemassa painavat perusteet. Hän muistuttaa, että ympäri Eurooppaa ja jopa meillä Suomessa on jouduttu kärsimään huonon maahanmuuttopolitiikan seuraamuksista.

– Tapauksia on jo niin runsaasti, että kaikkien luettelemiseen menisi koko päivä. Ehkä kaikkein räikeimpinä esimerkkeinä meillä täältä Suomesta on Oulun raiskausaalto vuonna 2018 ja Turun jihadistisessa mielessä tehty terroristi-isku vuonna 2017. Tällaiset tapaukset eivät saa toistua ikinä. Nyt meillä on käsillämme uusi tilanne itärajallamme, Peltokangas sanoo ja toteaa:

– Olemme nähneet tarpeeksi, nyt on korkea aika toimia.

Kiitosta hallitukselle

Peltokangas on silminnähden onnellinen, kun hän tutkii Orpon hallituksen hallitusohjelmaa, joka on perussuomalaista maahanmuuttopolitiikkaa pullollaan. Hän on huojentunut myös siitä, että Suomella on myös toimintakykyinen hallitus, joka toimii.

– Pitäkää kahvoista kiinni! Keväällä sisäministeri Rantanen tuo esitykset eduskunnalle. Sitten alamme myös hallintovaliokunnassa paukuttamaan nuijaa pöytään ja asioita eteenpäin kovalla tahdilla. Suomalaisten turvallisuuden edunvalvonta on siellä kunniatehtävämme, Peltokangas julistaa.

  Toim huom.!

Käytä mahdollisuuttasi kommentointikirjoituksiin alla olevassa kommentointikentässä

Kirjoitukset moderoidaan ennen julkaisua (voit kirjoittaa omalla nimellä tai nimimerkillä)

Olemmeko oppineet vuoden 2015 – ja jälkeisien vuosien  tapahtumista mitään?

Ei mitään havaintoa integroitumisesta suomalaiseen yhteiskuntaan – päin vastoin?

Alkukantaisen rikollisuuden ja jengikulttuurin lisääntyminen sivistysvaltiossa?

  

1 KOMMENTTI

  1. Perussuomalaiset saa ylimääräistä nostetta. Mikä tahansa muu hallitus olisi myös puuttunut Venäjältä tulevaan välineelliseen maahanmuuttoon. Mutta mikään muu hallitus ei olisi jättänyt oman maan köyhiä oman onnensa varaan. Tämä hallitus teki sen, ja uhkana ei tulevaisuudessa ole mahanmuuttajat pääosa heistä on nöyriä kun pelkäävät lähtöpasseja. Mutta suomalaisten köyhen pinn alkaa kohta kiristyä ja kun he lähtevät nälissään kadulle…

JÄTÄ KOMMENTTI