Millainen yhteisöllinen etätyötila Alajärvelle?

0
Lulevia yhteidöllisijä tiloja Jamilla

Yhä useammat yritykset ja organisaatiot  jatkavat  korona-ajan etätyösuositusten jälkeenkin  etätöitä.  Elinkeinoelämän valtuuston teettämän tutkimuksen mukaan vain 17% suomalaisista työntekijöistä haluaisi palata  lähityöhön. 

Alajärvelläkin on useita kymmeniä ihmisiä, jotka pendelöivät ja tekevät asiantuntijatyötä joka ei ole paikasta riippuvaista.  Vapaa-ajan asukkaiden myötä heidän lukumääränsä kasvaa.   Etätyön tekemisen vaihtoehdoiksi on useille paikkakunnille jo perustettu yhteisöllisiä etätyötiloja.
Järviseudun ammatti-instituutti on suunnittelemassa  Hoiskontie 25:n vanhaan ruokalaan yhteisöllistä etätyötilaa.   Tilan suunnitteluun halutaan ottaa mukaan myös tulevat asiakkaat ja yhteistyökumppanit.  Avoin keskustelutilaisuus järjestetään ti 7.12 klo 15.30 -17. Keskustelussa kerätään ideoita ja toiveita etätyötilalle.
Marjastiina Sorvali

Tilan käyttäjiksi halutaan niin etätyöntekijöitä, etäopiskelijoita, yksin yrittäjiä ja  työkeikalla olevia asiantuntijoita.  kertoo JAMIN hanketyöntekijä Marjastiina Sorvali. 

Tilan suunnittelussa yhteistyökumppaneina ovat Järvipohjanmaan yrityspalvelut, Leader Aisapari, Seamk maakuntakorkeakoulu ja Alajärven kaupunki.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI