MLL:n Killinkosken paikallisyhdistys tempaisi – Syyspenkojaiset Virtain yhtenäiskoululla.

0
Syyspenkojaisiin oli saatu runsaasti myyntiin lapsille soveltuvaa, hyväkuntoista tavaraa. Vanhempien tehdessä ostoksia lapsilla oli pomppulinna käytettävissä.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Pieni ja vireä MLL:n Killinkosken paikallisyhdistys tempaisi viikonloppuna järjestämällä kaksi- päiväisen Syyspenkojaiseksi nimetyn kirpputoritapahtuman Virtain yhtenäiskoululla.

Myyntiaika kumpanakin päivänä (la-su) klo 10-14.Järjestäjien iloksi lapsille suunnattua myyntitavaraa kuten lasten vaatteita- ja tarvikkeita. leluja, äitiystarvikkeita ja urheiluun liittyvää välineistöä oli tullut runsaasti kaupattavaksi.

MLL:n Killinkosken yhdistyksen puheenjohtaja Johanna Sahi kertoo, että kirpputorin tarkoituksen on saada lastentavaraa siirtymään kodista toiseen. -Järjestäjänä meillä oli ideana toteuttamisen helppous. Tavaroiden myyjät ovat itse pyytäneet paikkanumeron, ovat hinnoittaneet tavarat ja tuoneet ne tänne paikan päälle. Me puolestamme laitamme ne esille ja hoidamme myyntipuolen. Samanlainen kirpputoritapahtuma on järjestetty mm. Töysässä ja se on saanut myönteisen vastaanoton.

MLL:n Killinkosken yhdistyksen puheenjohtaja Johanna Sahi (vas.) ja sihteeri Laura Sipolainen tutkimassa myyntiin jätettyjä lasten vaatteita. Heidän mielestään ne ovat hyvälaatuisia ja koko Syyspenkojaistapahtuma tuntuu onnistuneelta.

Yhdistyksen sihteeri Laura Sipolainen kiittelee, että jätetyn myyntitavaran laatu on ollut moitteetonta ja käyttökelpoista. Huonoa ei ole tuotu myyntiin. Tavaraa on tullut myyjiltä sekä keskustaajamasta että kyläkunnista. Myyntipaikkoja on varattu 30 ja paikasta omaa toimintaamme varten perimme viiden euron maksun.

Johanna Sahi ja Laura Sipolainen pitävät 50:n jäsenen Killinkosken yhdistystä hyvin aktiivisena.-Oman kyläkunnan lapsille on tulossa jouludisko työväentalolla ja vappudisko samassa paikassa. Osallistumme kyläkunnan joulumyyjäisiin ja rahallisesti satsaamme Killinkosken kevätpäivä-tapahtumaan.

– Kylän koulu ja päiväkoti ovat olleet avustuskohteinamme. Olemme mukana ollaan koko Virtain aluetta käsittävässä Hyvä joulumieli- projektissa ja yhteistyötä tehdään Virtain yhdistyksen kanssa perhekahvilatoiminnassa, avaavat he toimintaa. Syyspenkojaisiin kannattaa lähteä vielä sunnuntaina (1.10.) ja tehdä löytöjä, sillä tavaraa on vielä runsaasti myymättä. Koulun tilat on auki klo 10-14.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI