Pohjanmaan Kokoomuksen viesti puoluekokoukselle

0
puolustusministeri Antti Häkkänen

Pohjanmaan Kokoomus on käsitellyt puoluekokouksen henkilövalintoja piirihallituksen kokouksessa. Pohjanmaan Kokoomus on päättänyt tukea puolueen varapuheenjohtajiksi Antti Häkkästä Kaakkois-Suomesta, Anna-Kaisa Ikosta Pirkanmaalta sekä Sari Multalaa Uudeltamaalta. Lisäksi puoluevaltuuston puheenjohtajaksi tuetaan Heikki Auttoa Lapista.

  • Piiri katsoo näiden henkilöiden muodostavan poliittisesti kattavan ja taitavan puoluejohdon yhdessä pääministeri Petteri Orpon kanssa. Tämä kokoonpano aidosti edustaa koko Suomea. Heidän laaja kokemuksensa ja asiantuntemuksensa varmistavat, että puolueen johto kykenee vastaamaan Suomea kohtaaviin haasteisiin ja kehittämään puoluetta eteenpäin, toteaa Pohjanmaan Kokoomuksen puheenjohtaja Jesse Luhtala.

Antti Häkkänen on kolmannen kauden kansanedustaja, joka toimii tällä hetkellä Orpon hallituksen puolustusministerinä. Anna-Kaisa Ikonen on toisen kauden kansanedustaja ja toimii kunta- ja alueministerinä. Sari Multala on kolmannen kauden kansanedustaja ja toimii tiede- ja kulttuuriministerinä. Heikki Autto on toisen kauden kansanedustaja ja suuren valiokunnan puheenjohtaja. Työssään puheenjohtajana hän on osallistanut puoluevaltuustoon ja kehittänyt sen toimintaa vakain ottein.

Antti Tuomela puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi

Pohjanmaan Kokoomus esittää Laihian kunnanvaltuuston puheenjohtajaa Antti Tuomelaa puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi. Tuomela aloittaa kolmannen kautensa puoluevaltuustossa puoluekokouksen vahvistettua uuden puoluevaltuuston kokoonpanon. Hän on vahva vaikuttaja ja kerännyt kokemusta monista eri tehtävistä niin puolueessa kuin hyvinvointialueilla ja kunnallisissa luottamustehtävissä.

  • Antti Tuomela täydentäisi puolueen johtoa alueellisesti sekä aatteellisestikin. Hänen laaja kokemuksensa ja sitoutumisensa puolueen arvoihin tekevät hänestä erinomaisen valinnan varapuheenjohtajaksi, sanoo piirin puheenjohtaja Jesse Luhtala.

Puoluevaltuusto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan järjestäytymiskokouksessaan.

  

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI