Ratinan Terveys Oy tuottaa Virtain työterveyspalvelut

0
(JR/J-Pnews)

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain perusturvalautakunta päätti tiistaina (23.8.) hyväksyä työterveyspalveluiden tuottamisesta Ratinan Terveys Oy:n kanssa ajalle 1.10.2022- 31.12.2024.

Ennakoitu hankinta-arvo on noin 99.000 euroa/vuosi. Sopimus on tehty tässä vaiheessa reilun kahden vuoden ajalle, koska työterveyspalveluiden järjestäminen kunnille Pirkanmaan hyvinvointialueella on vielä osittain avoinna.

Nykyinen Suomen Terveystalo Osakeyhtiön kanssa tehty sopimus päättyy 30.9.2022. Sopimukseen on sisältynyt optio sopimuksen jatkamisesta enintään kahdella vuoden mittaisella optiovuodella. Suomen Terveystalo Oy on ilmoittanut, että se ei ole halukas neuvottelemaan option käytöstä ja on päättänyt lopettaa toimipisteensä Virroilla. Päätökseen liittyy lisäys, että sosiaali- ja terveysjohtaja voi tarvittaessa tehdä teknisiä muutoksia sopimukseen.

Päätettiin vahvistaa 1.9.2022 alkaen etälääkärin vastaanottomaksuksi 20,60 €/käyntikerta. Maksua voidaan periä enintään kolme kertaa kalenterivuoden aikana. Digitaalisen palveluiden lisääntyessä Virrat-Ruovesi yhteistoiminta-alueella on ollut mahdollista käydä lääkärissä myös etävastaanottona. Kyseisen palvelun käynnistyessä se on ollut maksutonta.

Kaupunginhallitukselle esitetään täyttölupaa psykologin viran täyttämiseksi 1.9.2022 alkaen. Päätettiin laajan keskustelun jälkeen yksimielisesti hyväksyä Ruovedellä sijaitsevan Attendo Armaksen kiinteistön käyttöönotosta seuraavaa: Uuden tehostetun palvelutalon nimi on Iltarusko, asukastilojen kalusto hankitaan Respecta Oy:ltä, yhteisten tilojen kalusto Martela Oy:ltä ja asukkaiden huoneiden vuokramääräksi 14,08 €/neliömetri. -jr


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI