Rekan ja asuntovaunua vetäneen auton risteyskolari Virroilla

0
Virroilla perjantaina aamupäivällä tapahtuneessa rekan ja asuntovaunua vetäneen henkilöauton kolarissa asuntovaunun kylki repesi ja tavarat lensivät pitkin tietä

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virroilla tapahtui perjantaina (12.5) aamupäivällä noin klo 10.45 aikaan rekan ja asuntovaunua vetäneen henkilöauton risteyskolari. Onnettomuuspaikka sijaisi valtateiden 66 ja 23 risteyksessä, lähellä Kitusen Kievaria.

Päivystävä palomestari Juha Toivonen kertoi, että lännen suunnasta, valtatie 23:a, oli tullut rekka ja saamaan aikaa oli etelän suunnasta, Virtain keskustan suunnasta oli saapunut henkilöauto, jonka perässä oli asuntovaunu. Henkilöauto tuli stop-merkin takaa rekan eteen tai kuljettaja ei ollut havainnut rekan tuloa.

Henkilöauto ei ihan ehtinyt rekan alta pois, vaan rekka osui asuntovaunuun. Törmäyksessä vaunun kylki repesi ja se tuhoutui täysin. Rekan keula kärsi vaurioita, mutta se saatiin omalla moottorilla siirrettyä pois.

Onnettomuusautoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Kukaan heistä ei loukkaantunut kolarissa. Kolarin takia tie oli suljettu vajaat parisen tuntia risteyksestä Kotalan suuntaan -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI