Soinin kunta etsii kesäkioskille toimijaa kesälle 2022

0
Soinin kunnantalo

Soinin ydinkeskustassa sijaitsevalle kesäkioskille haetaan reippaita, oma-aloitteisia ja idearikkaita nuoria nappamaan kioskin haltuun ja tekemään kaikkien aikojen kioskikesää 2022.

Aivan keskellä Soinin kirkonkylää sijaitseva kesäkioski on mainiolla paikalla ja houkuttelee kävijöitä niin paikallisista asukkaista, kesäsoinilaisista kuin ohikulkijoistakin. Kioskirakennuksen vierellä on Soinin kunnan ajantasainen opastetaulu ja tietoa myös lähialueen luonto- ja kulttuurikohteista. Tontilla on tilaa mahdollisille kehitysideoille, ja niitä toivotaankin hakijoilta hakemuksen liitteeksi.

Vuonna 2021 valmistuneen uuden kuntastrategian painopisteet näkyvät Soinissa; Lapset ja nuoret sekä yrittäjyys ovat strategiassa erityisesti mainittuina ja niinpä kunta toivookin pystyvänsä herättelemään yrittäjähenkeä juuri nuorissa soinilaisissa. Kesäkioski on mukava lisä Soinin kesäajan palvelutarjontaan myös matkailullisesti.

Kesäkioskitoiminnasta saa lisätietoja Soinin kunnasta matkailu- ja viestintäkoordinaattori Eeva-Marja Jokiselta. Kesäkioskitoimijan hakemuslomake löytyy Soinin kunnan nettisivuilta, hakuaikaa on 28.2.2022 saakka.

 

 

 

 

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI