Soinineule -kilpailu

0
Soinin kunnantalo talvella

Soinin kunta haastaa kaikki suunnittelemaan ja toteuttamaan Soinille omaa nimikkovillapaitaa. Suunnittelukilpailu on osa Soinin kuntamarkkinointia. Nyt kutsumme suunnittelemaan mieltä ja kehoa lämmittävää mallia juuri soinilaisille.

Kilpailuun osallistujan tulee suunnitella ja toteuttaa villapaidan neulemalli, joka kuvastaa jollain tapaa Soinin kuntaan ja soinilaisuuteen liittyviä ominaispiirteitä. Suunnittelumallin tulee olla oma, eikä se saa olla muualla käytössä.

Kilpailuaikaa on tiistaihin 2.4.2024 asti, mihin mennessä tulee kilpailuneule ja -ohjeet toimittaa tekijän yhteystiedoilla varustettuna Soinin kirjastoon. Kerro samalla, mikä innoitti sinua suunnittelemaan Soinineuleen ja mitä Soiniin liittyviä asioita suunnitelmastasi löytyy. Soinin kunta julkaisee voittajaneuleen ohjeen eri viestintäkanavillaan kaikille avoimena neuleohjeena, että kaikki pääsevät neulomaan Soinineuletta.

Kilpailun voittajan valitsee kilpailuraati ja voittaja tullaan palkitsemaan lahjakortilla. Voittajaneule jää Soinin kunnan markkinointitarkoituksiin.


 

JÄTÄ KOMMENTTI