Sukella eläinpuiston syövereihin!

0

Haluatko sukeltaa syvemmälle eläinpuiston kulisseihin, ja oppia enemmän erilaisista eläimistä? Haluatko tietää tarkemmin eläinpuistojen ja -tarhojen tarkoituksesta tai lajiensuojelutyöstä?

Ähtäri Zoo on yhteistyössä ammattikorkeakoulu Haaga-Helian luovan toimiston Krean opiskelijoiden kanssa toteuttanut podcast-sarjan Eläimet eilen, tänään ja huomenna, jossa eläinpuiston ja sen asukkaiden saloihin sinut johdattavat muun muassa Ähtäri Zoon ympäristökasvattaja Selma Närkki sekä intendentti Marko Haapakoski. Eläimet eilen, tänään ja huomenna podcast-sarjan jaksot julkaistaan Spotifyssa, ja ensimmäinen jakso on kuunneltavissa torstaista 23.2. alkaen. Uusi jakso ilmestyy aina torstaisin.

Podcast-sarjassa on neljä jaksoa, joista jokaisessa käsitellään eri eläimiä. Podcasteissa tutustutaan tarkemmin metsäpeuroihin, visentteihin, pandoihin ja lumileopardeihin, jotka ovat kaikki uhanalaisia eläinlajeja. Intendentti Marko Haapakoski ja ympäristökasvattaja Selma Närkki pureutuvat muun muassa uhanalaisuuden syihin ja siihen, millainen on eläinpuiston rooli suojelutyössä osana Euroopan ja koko maailman laajuista lajiensuojeluverkostoa. Podcasteissa Marko ja Selma kertovat myös Ähtäri Zoossa asuvista yksilöistä, kuten pandaparista Lumista ja Pyrystä.

Ota seurantaan Ähtäri Zoon sosiaalisen median kanavat, jotta pääset seuraamaan mitä podcast-jaksojen kuvaamisen kulissien takana tapahtui. Somessa pääset näkemään myös muuta lisämateriaalia!


 

JÄTÄ KOMMENTTI