Suninsalmi Soi huippuesiintyjin heinäkuun viimeiseen lauantaihin

0
Antti Tammilehto on joka kesä yhtä odotettu esiintyjä Suninsalmi Soi -tapahtumassa. Antti ei petä yleisöään tänäkään vuonna. 

Snowstory’s / J-Pnews

Jo perinteeksi muodostunut Suninsalmi Soi – Lähimusiikin Festivaali järjestetään Lehtimäen Suninsalmella Ravintola Suninsalmen pihapiirissä jälleen heinäkuun viimeisenä lauantaina 27.7. kello 17-00.30.

Tuttuun tapaan ilta käynnistyy tanssi- ja iskelmämusiikki- painotteisella ohjelmistolla ja illan edetessä kääntyessä yöhön musiikki vaihtuu enemmän bluesin ja rockin suuntaan.

Jarkko Järvenpää esiintyy illassa Iltatähtien kanssa. Luvassa on Jarkon uran verralta tärkeiksi muodostuneita kappaleita.

Illan esiintyjäkaarti on osin tuttuja tekijöitä, mutta myös uusia tulokkaita. Lavalla nähdään muun muassa legendaarinen Antti Tammilehto & Co, tänä kesänä Irwinin roolissa kesäteatterissa valloittanut Jarkko Järvenpää & Iltatähdet, Ähtäristä alun perin ponnistanut Vanhaa Roinaa, steel-bändi Pan Engine, paikalliset laulajat Kaarina Tikkamäki ja Jari Mäenpää sekä Lehtimäen Pelimannien kanssa Mauno Lampimäki. Housebandin solisteina tänä kesänä ovat sisarukset Saga ja Silja Kurunmäki!

Suninsalmi Soi tapahtuman henki on edelleen sama kuin ennenkin, joten yleisöllä on paikalle täysin vapaa pääsy! Ravintola Suninsalmi palvelee asiakkaitaan illan aikana uuden yrittäjän otteessa niin, että samalla pääsee vaikka nauttimaan herkullisen illallisen.

Uutta tapahtumassa on se, että sadalle ensimmäiselle paikalle saapuvalle on luvassa ilmainen arvontalippu kello 16.30 alkaen. Näiden arpalippunsa saaneiden kesken suoritetaan arvontaa illan aikana ja luvassa on mielenkiintoisia palkintoja! 

Vanhaa Roinaa on odotettu tuttavuus ensi kertaa Suninsalmi Soi -lavalla.

 



 

Pariss Model

JÄTÄ KOMMENTTI