APPLE JULKISTI SUORASSA LÄHETYKSESSÄ UUTUUKSIA – Katso tilaisuuden uusinta JPTV:n kanavalta!

0

Apple järjesti tiistaina (10.9.) kello 20.00 Suomen aikaa julkistustilaisuuden, jossa päivänvalon näkivät muun muassa uudet iPhonet.

Applelta odotettiin kolmea uutta iPhonea.

Uutuudet ovat iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max ja iPhone 11.

Merkittävin muutos uusissa iPhoneissa lienee takakamera. Tällä kertaa takakameroita on kolme; pääkamera, zoom-kamera ja ultralaajakulmakamera. Edullisemmassa iPhone 11 -puhelimessa olisi kaksi kameraa.

Face ID -kasvojentunnistusta on parannettu, ja puheiden mukaan se tunnistaa käyttäjän esimerkiksi silloin, kun puhelin on vaakatasossa pöydällä. Vesitiiviyttä on myös parannettu.

Tuttuun tapaan suorituskyky paranee, ja uusissa laitteissa on mitä todennäköisimmin Applen oma A13 Bionic -järjestelmäpiiri. Applen iPhone 11 Prohon odotetaan 5,8 tuuman näyttöä, iPhone 11 Pro Maxiin 6,5 tuuman näyttöä ja iPhone 11 -puhelimeen 6,1 tuuman näyttöä.

Uutena tuotteena Applelta huhutaan Tag-paikannuslaitetta. Sen avulla käyttäjät voisivat löytää nopeammin kadonneet avaimet tai vaikkapa kadonneen repun.

(Tällä kertaa suoraa lähetystä pystyi Applen omien verkkosivujen lisäksi seurata Googlen YouTube-palvelusta, mikä ei ole ennen ollut vaihtoehto.)


JÄTÄ KOMMENTTI