Pelaajavalinnat Ykköspesiksen Itä-Länsi-otteluihin julki – mukana vahvasti paikallisväriä!

0

Kankaanpään Mailan Joonas Peltomäki, Teemu Utunen, Arttu Vilander ja Juuso Vuorenmäki sekä saman kaupungin Mailajuniorien Julia Korkiamäki saavat kunnian esiintyä arvo-ottelussa kotikentällään, kun Ykköspesiksen Itä-Lännet pelataan Kankaanpää Areenalla lauantaina 15.7.

Mukana on vähintään yksi pelaaja jokaisesta ykköspesisjoukkueesta. Pääosin valinnoissa on painotettu sarjan kokeneempia pelaajia, mutta paikkansa arvo-otteluun ovat myös lunastaneet esimerkiksi nuoret lukkarit, Pöytyän Urheilijoiden Lydia Eskola ja Laitilan Jyskeen Erica Rosendahl, Janakkalan Janan Johanna Ylöstalo sekä Loimaan Palloilijoita nykyisin edustava vasta 15-vuotias superlupaus Perttu Kenttäaho.

Lähes kaikki tilastojen nykyiset kärkinimet ovat kentällä yhtä aikaa. Kutsun arvo-otteluun saavat Oulun Lipon Linnea Hakkarainen, Pöytyän Urheilijoiden Essi Ilmanen, Kajaanin Pallokerhon Mari Kemppainen sekä Kannuksen Uran Konsta Launonen ja Haminan Palloilijoiden Joosua Rättö.

Osalla pelaajista on kokemusta jopa miesten ja naisten Itä-Länsi-otteluista. Idän joukkueita vahvistavat tutut arvo-ottelukävijät Kimmo Carlson ja Miikka Matikka Jyväskylän Kiri 2020:stä, Teemu Rouhiainen Haminan Palloilijoista sekä Essi Kylli Tyrnävän Tempauksesta.

Lauantain 15.7. ohjelmassa Kankaanpää Areenalla ovat naisten Ykköspesiksen arvo-ottelu kello 13 ja miesten vastaava kello 16. Liput, jotka sisältävät sisäänpääsyn molempiin huippuotteluihin, myy Tiketti.

Ykköspesiksen Itä-Länsi-joukkueet 2023

KATSO pelaajat, seurat ja kasvattajaseurat TÄSTÄ!


 

JÄTÄ KOMMENTTI