ART Virrat keräsi huikean kävijämäärän.

0
ART Virrat-näyttely kiinnosti yleisöä ja lopullinen kävijämäärä oli 750.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews   

 Virrat

Virtain kaupungin Galleria Virinässä ollut ART Virrat keräsi huikean kävijämäärän. Kahden ja puolen viikon aikana näyttelyyn tutustui yli 700 henkilöä.

Lienee ennätys gallerian historiassa. Huima luku ylittyi viimeisenä aukiolopäivänä sunnuntaina. Kävijämäärään on ainoastaan kirjattu ne henkilöt, jotka ovat laittaneet nimensä näyttelyn vieraskirjaan. Näyttelyssä oli esillä töitä Pasi Karjulalta, Aleksi Fermonnilta, Ossi Syrjältä, Kati Ruohomäeltä, Mikko Haapsalolta, Jussi Salorannalta, Arto Karvoselta. Mirja Ilkalta, Jarmo Kulmalalta ja Olli Manniselta.

Jyrki Lautarinne ja Anne Koivisto ovat iloisesti tyytyväisiä näyttelyn huikeasta kävijämäärästä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttelyn ”hengettärinä” ovat työparina toimineet Anne Koivisto ja Jyrki Lautarinne.
Jyrki Lautarinne kertoo, että Anne on se, joka sai idean näyttelystä ja keräsi taiteilijajoukon ja sitä kautta näyttelyn konsepti virittäytyi. Kulmalan Jarmo on ollut kolmas jäsen tiimissämme taiteilijajäsenen muodossa.Hän on syventänyt näkemystä näyttelystä varsinkin silloin kun ripustettiin töitä. Olemme molemmat innolla ja mielenkiinnolla tehneet työtä tämän näyttelyn onnistumiseksi, toteaa Jyrki Lautarinne.

Jyrki Lautamäen korviin kantautunut palaute näyttelystä on ollut erittäin positiivista – Tähän on osaltaan vaikuttanut, että Anne on pyrkinyt olemaan paljon paikalla ja kertomaan kävijöille näyttelyn taiteilijoiden taustoista ja heidän töistään. Se on ollut kiva juttu ja noteerattu myös kävijöiden keskuudessa.

Jyrki Lautarinne ja Anne Koivisto vastaavat kuin yhdestä suusta, että ART Virrat jatkosta ei ole mitään suunnitelmia.- Onko edes Galleria Virinä olemassa ensi kesänä, he pohtivat.
Toivottavasti Virtain kaupunki tarjoaa tulevaisuudessakin näyttelyille tilat omassa galleriassaan. Tämä on toimittajan ja monen muunkin taiteesta nauttivan tai sitten taidetta harrastavan virtolaisen toive. – jr



 

 

JÄTÄ KOMMENTTI