Kesäteatteri Wanhat Wehkeet Karstulassa valmistautuu kesän näytöksiin

0
Kuvassa: Arja Piilo, Jukka Paananen, Tarja Kultavuori, Jarkko Järvenpää, Eeva Saarenpää, Tommi Soidinmäki ja Heikki Lehisalo.

Suomessa 1950-luku oli sodista toipumisen aikaa. Tanssilava- ja seurantalomeininki kukoistivat. Kansa ikään kuin haki hyvitystä raskaista sotavuosista.

Uusien iskelmien tekijöistä, niiden esittäjistä ja tähtien tuottajista tuli legendoja, kuten Toivo Kärki, Reino Helismaa, Olavi Virta, Esa Pakarinen ja Annikki Tähti.

Näin kirjoittaa Kyyjärveltä kotoisin oleva kirjailija Heikki Luoma esitellessään uutta näytelmäänsä Laulujen Lunnaat, joka ensiesitetään Karstulassa 1.7.23. Näytelmän aikana kuullaan 50-luvun suosittuja iskelmiä, kuten Täysikuu, Tango Desiree, Keinu kanssani, Kuin lapsena ennen, Lazzarella, Maruzzella, Rinnakkain ym.

”Tämä projekti on ollut todella mieleinen ja on aina ilo päästä tekemään uusien näyttelijöiden kanssa yhteistyötä. Yhteishenki on ollut mieletön ja tähän porukkaan on ollut helppo tulla mukaan. Lisäksi Veli-Pekka Halmila on ollut yksi parhaimmista ohjaajista, jonka kanssa olen saanut tehdä töitä! Uskon että näytelmä tulee olemaan yleisön mieleen musiikin myötä. Innolla tulevaa kesää odottaen.” kertoo vuoden 2004 tangokuningas Tommi Soidinmäki ja lisää nauraen toivovansa, että kelit ovat hieman lämpimämmät näytöskaudella kuin nyt keväällä treenikaudella. Tommi Soidinmäki ja Eeva Saarenpää ovat nyt ensi kertaa mukana näyttelemässä Kesäteatteri Wanhoilla Wehkeillä.

Lippukauppa käy tällä hetkellä mukavasti, ensi-ilta ja sitä seuraava esitys ovat jo loppuunmyytyjä, kertoo markkinointivastaava Arja Piilo, joka kuuluu Kesäteatteri Wanhoja Wehkeitä luotsaavaan Viihdytysryhmä Vartiossa ryhmään.

Vartiossa ryhmässä ja myös näytelmässä mukana ovat Jarkko Järvenpää Soinista, Jukka Paananen Karstulasta ja Tarja Kultavuori Alajärveltä. Laulujen lunnaat näytelmässä nähdään myös Heikki Lehisalo Soinista ja lavalla pyörähtää ensimmäistä kertaa myös Arja Piilo.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI