Helmikuun Taidesalaatti avattu galleria Virinässä Virroilla – Nähtävillä monipuolinen taidenäyttely

0
Marketta Sadrin akryylimaalaus Ukraina.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain Taideyhdistyksen kokoama ja järjestämä Helmikuun Taidesalaatti-nimeä kantava taidenäyttely on avattu Virtain kaupungin galleria Virinässä.

Taidesalaatti on varsin sopiva nimi näyttelylle, sillä se tarjoaa monipuolisen kattauksen kuvataiteen eri näkökulmasta. Eri tekniikoilla maalattujen taulujen lisäksi näyttelystä löytyy puuveistoksia, taottu teräs/lasi-veistos, lasi-, ja savitöitä ja posliinityö. Näyttely avaa hyvin katsojalle, miten monipuolista ja tuotteliasta Virtain taideyhdistyksen jäsenten kädenjälki on.

Heimo Kalevan akkusahalla tehdyt puuveistokset Metso,Käpy ja Tikka sekä Antti Kuikan taotusta teräksestä ja lasista tehty Pertsa Pakarinen.

Perinteinen Tammikuun Taidesalaatti jouduttiin siirtämään helmikuulle kansalaisopiston toimiston siirron vuoksi galleria Virinän tiloihin.

Aila Osmavaara-Niemen savityöt Kukkaiskieltä (1kpl), Kommunikointivaikeuksia (2kpl) ja Ruuhka (4kpl) ja MariaRiitta Ylimyksen posliinityö Kukko.

Helmikuun Taidesalaatti-näyttelyssä ovat mukana: Mia Saloranta, Kirsti Koivisto, Maria Riitta Ylimys, Anssi Nokelainen, Seppo Mäkinen, Pirkko-Sisko Syrjänen, Leila Kaleva, Susanna Kaleva, Reetta Levander, Marketta Sadri, Erkki Alanne, Pekka Leinonen, Leea Kivistö, Kirsti Koro, Kati Suojansalo, Mirjami Veikkola, Leena Vaara, Heimo Kaleva, Antti Kuikka, Kati Suojansalo ja Aila Osmavaara-Niemi.

Seppo Mäkisen akryylimaalaus Ilves.

Helmikuun Taidesalaatti on auki helmikuun loppuun saakka. Galleria Virinä on auki ti-to klo 10-18, ke ja pe klo 9-15. Näyttelyyn on vapaa pääsy. – jr


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI