Huomisen lakeus -valokuvanäyttely nyt Alajärvellä

0
Voittaja: Taina Hietamäki

Etelä-Pohjanmaan liitto toteutti syyskuussa 2022 sosiaalisessa mediassa #HuomisenLakeus-valokuvahaasteen.

Haasteessa sosiaalisen median käyttäjät julkaisivat oman visionsa huomisen Etelä-Pohjanmaasta kuvan muodossa osallistuen samalla valokuvakilpailuun.

Kuvassa vasemmalta oikealle ovat: maakuntajohtaja Heli Seppelvirta, kilpailussa kolmanneksi sijoittunut Niko Halonen, kilpailun voittanut Taina Hietamäki tyttärineen ja maakuntavaltuuston puheenjohtaja Mikko Savola. (Kilpailussa toiseksi sijoittunut Ville Kivimäki oli estynyt.)

Haasteeseen osallistuttiin kaikkiaan noin 300 kuvalla, joiden joukosta tuomaristo valitsi voittajan ja sijoille 2.–10. yltäneet. Kuvien teemoina korostuivat erityisesti luonto ja maaseutu. Kärkikymmenikkö on parhaillaan näyttelykiertueella, joka vierailee Etelä-Pohjanmaan jokaisessa 18 kunnassa. Kiertue alkoi joulukuussa Kuortaneelta. Tammikuun ajan näyttely on nähtävillä Alajärven kaupunginkirjastossa kirjaston aukioloaikoina ja myös omatoimiaikoina (joka päivä klo 7–21). Kirjaston osoite on Kirkkotie 7, 62900 Alajärvi.

Soiniin näyttely saapuu helmikuuksi, Alavudelle maaliskuuksi ja Ähtäriin huhtikuuksi. Koko kiertueen aikatauluun pääsee tutustumaan Etelä-Pohjanmaan liiton verkkosivuilla.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI