JuhannusVirrat, koko perheen tapahtuma

0
JuhannusVirrat-tapahtuman esiintymislava pystytetään koirankoulutusaitaukseen, Rajalahden talomuseoon vievän tien vasemmalle puolelle.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain Perinnekylässä juhannusaattona (23.6.) järjes-tettävä perinteinen JuhannusVirrat-tapahtuma tulee varmaan jälleen kerran kokoamaan markkinahumun ja monipuolisen musiikkitarjonnan myötä myös lapsiperheitä.

Järjestäjien taholta odotetaan kesätapahtumaan saapuvaksi yli 3000 kävijää edellisten vuosien tapaan. Tilaisuuden  esiintyjäkaarti muodostuu tälläkin kertaa sekä tuttujen virtolaisten esiintyjäryhmien että  valtakunnallisten esiintyjien ohjelmanumeroista. Luvassa on mm. kuorolaulua, tanhuesityksiä, rokkia ja popmusiikkia.

Tanssijalan vipattamista voi kokeilla kesäisten sävelten tahdissa. Sekin on mahdollista.  Tapahtuman päätteeksi kuullaan juhannusjulistus ja Suomen lippu nousee juhlavasti salkoon.

Päivi Ylimys

Kulttuurisihteeri Päivi Ylimys kertoo että, tapahtuma-alueelle on tulossa kuutisenkymmentä markkinamyyjää ei saman verran kuin aikaisempina vuosina. – Esiintymislava on uusittu ja sen paikka on tänä juhannuksena koirankoulutusaitauksessa eli sijainti on vähän keskemmällä tapahtuma-aluetta. Koska helteistä säätä on luvassa turvallisuuteen ja siihen varautumiseen kiinnitetään erityistä huomiota.

Tapahtuma-alueelle on ilmainen kuljetus Virtain keskustasta. Kaikkiaan kolme lähtöä ja viimeinen auto palaa takaisin juhannusjulistuksen ja lipunnoston jälkeen. -jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI