Paikallinen Jobwelldone.fi -työnvälityssivusto on valmistunut 

0

Työnantajia ja työnhakijoita palveleva, paikallinen työnvälityssivusto jobwelldone.fi on nyt käytettävissä.

Job well done – osaajia Kuusiokuntiin ja Suupohjaan -hankkeen työnvälityssivusto osoitteessa jobwelldone.fi on valmistunut. Palveluun voi laittaa paitsi perinteisen työpaikkailmoituksen, myös siihen liittyvän videon tai kuvan. Työpaikkavahti helpottaa kiinnostavien työpaikkailmoitusten seuraamista ja hakemuksen voi lähettää suoraan sivustolta.

Palveluun tulee myöhemmin lisäominaisuuksia, kuten kieliversioita ja mahdollisuus tehdä avoin työhakemus. Sivusto on tarkoitettu kohtauttamaan Kuusiokuntien ja Suupohjan alueen työnantajia ja työnhakijoita. Lisäksi sen avulla lisätään alueen tunnettuutta ja markkinoidaan sitä asuinympäristönä.

Jobwelldone.fi -sivusto on jatkoa aikaisemmalle pestuumarkkinat.fi -sivustolle. Paikallinen työnvälityssivusto on helppo, matalan kynnyksen rekrytointikanava, joka tavoittaa hyvin työnhakijoita ja somen ansiosta myös heidän lähipiiriään. Hankkeen työntekijä auttaa mielellään palvelun käyttöönottamisessa. Sivuston tarjoaa Etelä-Pohjanmaan liitto ja hankealueen kunnat.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI