KESÄTEATTERIA | Wanhat Wehkeet kesäteatterissa Karstulassa vahva edustus Järviseudulta.

0
Heikki Lehisalo ja Tarja Kultavuori Kuva:Arja Piilo

Pääroolin Irwin roolissa tekee soinilainen Jarkko Järvenpää. Soinista ovat myös Heikki Lehisalo sekä livebändissä soittavat Justus Järvenpää ja Markku Keski-Mäenpää. Soinista on kotoisin niinikään bändissä soittava Jari Huvila, joka nykyään asustelee Espoossa. Livebändin rumpali Elmeri Marjomäki tulee Alajärveltä.

Useissa eri rooleissa nähdään vimpeliläinen Seppo Koivisto ja alajärveläinen Tarja Kultavuori. Karstulasta mukana ovat Jukka Paananen ja Päivi Muhonen sekä Kinnulasta Arja Piilo.

 

Antti Hammarberg alias Irwin Goodman oli ensimmäisiä suomalaisia artisteja, jotka eivät tyytyneet käännöskappaleisiin. Hän sävelsi kappaleensa itse ja levytti kaikkiaan yli 200 omaa sävellystään. Teatteriesityksessä kuullaan Irwinin tunnetuimpia lauluja, kuten esimerkiksi Maailma on kaunis, Poing poing poing, Ryysyranta, Suruton nuoruusaika ym. Mukana on myös muiden artistien tunnetuksi tekemiä lauluja, kuten Anna käsi ja Kurki. Näytelmän ohjaa Pasi Saarinen Saarijärveltä.

Heikki Paavilaisen kirjoittaman Irwin-musiikkinäytelmän ensi-ilta on lauantaina 29.06.2024 klo 15.00. Esityksiä on elokuun ensimmäiseen viikonloppuun saakka.

Esityksen tuottaa Viihdytysryhmä Vartiossa.

Livebändi
Jari Huvila, Markku Keski-Mäenpää, Justus Järvenpää ja Elmeri Marjomäki
Kuva:Tarja Kultavuori


 

JÄTÄ KOMMENTTI