Kohtaamispaikka Otson avajaisissa Virroilla nautittiin yhdessäolosta ja joulutorttukahveista

0
Kohtaamispaikka Otson avajaisiin osallistui mukavasti väkeä.
Jarkko Ruohola
Virrat

Virtain hyvinvointitoimen alaisuudessa toimivan Kohtaamispaikka Otson avajaisia vietettiin perjantaina. Virtaintien ja Keskustien kulmauksessa sijaitsevaan kohtaamispaikkaan oli  lähtenyt mukavasti väkeä tutustuakseen uuteen toimitilaan yhdessäolon ja joulutorttukahvien merkeissä.

Virtain hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Keijo Kaleva kertoi tervehdyssanoissaan, että Virroilla kaupunki järjesti hyvinvointitehtävän omalla hyvinvointitoimella ja itsenäisellä lautakunnalla.- Neljän tehokkaan ihmisen tiimi (htv,3,2) on saanut jo paljon aikaan. Monipuolisessa tehtäväluettelossa on entisiä perusturvan tehtäviä ja osa uusia.
Virtain hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Keijo Kaleva
Hyvinvointitoimialan merkitystä ja monipuolisuutta Kaleva kuvasi näin:-Hyvinvointitoimiala on tukija, koordinoija, liikuttaja, selvittäjä, tuottaja- kanssakulkija. Hyvinvointi on sellainen herkku, ettei sitä voi lusikalla toiselle antaa.
Kohtaamispaikka Otso sijaitsee  keskeisellä paikalla Virtain keskustassa.
Kohtaamispaikka Otso sijaitsee  keskeisellä paikalla Virtain keskustassa
Keijo Kalevan näkemyksen mukaan vanhastaan tiedetään, että  hyvinvoiva kansalainen tarvitsee keskimäärin  vähemmän raskaampia hoitoja .
– Kaikkiin vastaantuleviin vaivoihin emme voi vaikuttaa ja sitä varten on sitten huippuosaamista ja hoitoa. Jos niiden tarvetta voidaan vähentää omatoimisuudella, sitä paremmin ja taloudellisemmin ne palvelevat heitä, joiden kohdalle sattuu tarve raskaista hoidoista. Tämä on sillä tavalla yhteistä asiaa, korosti Keijo Kaleva.
Kerttu Raivio

Kohtaamispaikka Otson sisätiloihin viritetyn avajaisnauhan leikkausseremoniaan osallistuivat vanhusneuvoston puheenjohtaja Erkki Koskinen, hyvinvointilautakunnan puheenjohtaja Keijo Kaleva, hyvinvointijohtaja Minna Koskinen ja hyvinvointiohjaaja Lea Koskimäki.

Kerttu Raivio lausui kaksi Helena Viertolan kirjoittamaa tunnelmallista joulurunoa.-jr.

 

 

 


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI