”Maailmanmatkaaja” LakisAreenalla, Vimpelissä

0

LakisAreenalla Vimpelissä nähdään ja kuullaan musiikkipitoinen esitys ”Maailmanmatkaaja” loka-marraskuun vaihteessa.

Maire on jättänyt vähän arvoituksellisen kirjeen jälkeensä ja lähtenyt kylpylälomalle. Oskari ei jää kotiin kastelemaan kukkia, vaan päättää toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa;  Maailmanympärysmatkan! Minne asti Oskari oikein matkallaan ehtiikään ja keitä kaikkia hän tapaakaan? Viekö Oskarin sydämen Kotkan ruusut vai Pariisin tanssijattaret?

Ajaako routa porsaan kotiin ennen kuin maailmaa ehtii kovinkaan laajalti nähdä. Se selviää Vimpelin LakisAreenalla esitettävässä musiikillisessa komediassa, jonka ensi-ilta on la 28.10.23 ja kaikkiaan esityksiä on neljä.

Käsikirjoituksen on tehnyt Tarja Kultavuori ja työryhmältä on tullut lisää ideoita matkan varrella. Rooleissa: Seppo Koivisto, Tarja Kultavuori, Arja Tikkanen, Paavo Matintupa ja Marko Svan

Musiikista ja sen sovituksista vastaa Marko Penninkangas. Musiikki kulkee esityksen mukana maasta toiseen. Esimerkiksi kun Oskari on Italiassa kuullaan Illalla Illalla (Chellalla Chellalla), joka on alunperin italialainen laulu. Esityksen kesto on noin tunti. Kahvio palvelee ennen ja jälkeen esityksen. Tuottaa Sipsetti ry, yhteistyössä LakaniemiPokelaPyhälahti kyläseura.


 

JÄTÄ KOMMENTTI