Soinin kunnanhallituksen päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

Soinin kunnanhallituksen päätöksiä kokouksesta 25.9.

Soinin kunnanhallitus päätti presidentin vaalien äänestyspaikan, joka on Soinin kunnan valtuustosali sekä laitosäänestyspaikkoina asumispalveluyksikkö Kotivaara ja asumisyksikkö Apila. Kunnanhallitus päätti ennakkoäänestyksen ajankohdat.

Yhteistyösopimusta lentopalloilija Emmi Salon kanssa jatkettiin.

Kunnanhallitus valitsi edustajiksi Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymän yhtymäkokouksiin vuodelle 2023 varsinaiseksi edustajaksi Juha-Pekka Keisala (varalla Tapani Akonniemi) ja Veijo Jousmäki (varalla Maija-Liisa Keisala).

Kunnanhallitus hyväksyi Soinin kunnan ja Korkeamaa Wind Oy välisen Korkeamaan tuulivoima-aluetta koskevan muutossopimuksen.

Kunnanhallitus hyväksyi Soinin kunnan ja Soinin Sisu ry:n välisen vastikkeettoman käyttöoikeussopimuksen päivityksen.

Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että Soinin kunnan ja yksityisen maanomistajan välinen vaihtokirja Vuorenmaan alueelta hyväksytään. Kunnanhallitus hyväksyi määräalan oston Iiroonjärven rannalta. Alueen kehittämistä suunnitellaan yhteistyössä Parviaisen kyläyhdistyksen kanssa.

Kunnanhallitus hyväksyi tontin kauppakirjan Murtokankaan alueelta. Toinen tontti myydään kampanjahintaan 0,1€ ja toinen tontti normaalilla hinnalla.

Kunnanhallitus päätti jatkaa rakennusvelvoitetta kahdella eri teollisuuskiinteistöllä kahdella vuodella, jonka jälkeen sopimussakko realisoituu maksettavaksi, mikäli rakennusvelvoite ei täyty.

Kunnanhallitus hyväksyi organisaation muutokset vuoden 2024 alusta.

Kunnanhallitus nimesi Hyte-työryhmän. Kunnanhallitus nimesi HYTE-työryhmän jäseniksi kunnan johtoryhmän jäsenet, yhtenäiskoulun rehtorin, päiväkodinjohtajan, nuoriso-ohjaajan ja hyvinvointikoordinaattorin ja hallituksen edustajana hyte-ryhmässä toimii Juha-Pekka Keisala.

Kunnanhallitus päätti, että se ei lähde avaamaan Kohiwood Ltd vuokrasopimusta teollisuushallista eikä tee vuokranalennusta.

Kunnanhallitus päätti laajentaa Kohiwoodille vuokrattua määräalaa ja antoi luvan maa-alueen eteenpäin vuokraamiselle.


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI