Naisen elämää tutkaileva lukupiiri aloittaa Alajärvellä

0

Alajärven kirjaston lukusalissa ti 26.10.21 klo 18 aloittaa ilmainen ja kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille teemallinen lukupiiri.

Nina Huvila

Romaanien ja elämäkertojen kautta tutkailemme naisen eloa eri maista, kulttuureista sekä aikakausilta. Luettavat kirjat varataan kirjaston valikoimista, mutta halutessaan ne voi ostaa kirjakaupasta tai antikvariosta.

Tarkoitus olisi kokoontua reilun kuukauden välein. Ensimmäisellä kerralla valitsemme piirissä luettavia kirjoja, puhumme lukupiirien tarkoituksesta sekä käytänteistä. Teemme oman WhatsAppryhmän, jotta tiedotus sujuisi helposti ja nopeasti.

Tämä lukupiiri on rento ja rypytön; sinne voi tulla vaikka ei kirjaa olisi lukenutkaan. Kaikkien ei myöskään tarvitse olla kokoajan äänessä, läsnäolo on tärkeintä! Lukukokemuksen jakaminen on antoisaa.
Teksti aukeaa aivan uudella tavalla kun sitä pohtii porukalla. Lisäksi tulee luettua teoksia joita ei välttämättä muutoin tulisi luettua. Tarkoitus on puhua kirjallisuudesta suoraan ja aidolla innolla, ilman koukeroita.
Monesti lukupiiristä saa ”kaupan päälle” useita kirjavinkkejä. Lukupiirin vetäjänä toimii Niina Huvila. Jos heräsi kysyttävää, ota yhteyttä (puh 040 5166138 tai (niina.huvila@gmail.com).
Tervetuloa virkistävän harrastuksen pariin!

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI