Poikkeava esitys Virtain kaupunginhallituksen kokouksessa

0
Kirjasto (Virtain kaupunki)

Jarkko Ruohola / J-Pnews
VIRRAT

Virtain kaupunginhallituksen kokouksessa maanantaina (6.9.) tehtiin yksi poikkeava esitys valmistelijan tekemästä päätösesityksestä. Asia koski kirjastotoimenjohtajan viran täyttämistä vakinaisesti 1.1.2022 alkaen.

Päätösesityksen mukaan kaupunginhallitus käy ohjauskeskustelun  ja palauttaa asian valmisteltavaksi kirjastotoimenjohtajan viran osalta.  Kaupunginhallituksen jäsen Pirjo Ala-Kaarre teki poikkeavan esityksen , että kyseinen virka täytettäisiin sivistyslautakunnan esityksen mukaisesti 1.1.2020 alkaen. Ala-Kaarteen esitystä ei kannatettu, joten se raukesi kannattamattomana ja  päätösesitys hyväksyttiin. Kirjastotoimenjohtajan palkkaamiseen ei ole varauduttu kaupunginvaltuuston hyväksymässä talousarvioraamissa vuodelle 2022.

Samaan päätöspykälään liittyvälle kirjastoautonkuljettaja-virkailijan toimelle myönnettiin esityksen mukaan  täyttölupa 1.9.2021 alkaen (60%). Jos Ruoveden kunnan kanssa laaditaan sopimus yhteisestä kirjastoautonkuljettaja-virkailija, voi työaika olla pidempi.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI