Soinin sivistyslautakunnan päätöksiä

0
Soinin kunnantalo

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PÄÄTÖKSIÄ 11.10.2022 

Soinin sivistyslautakunta hyväksyi vuoden 2023 talousarvioesityksen. Suurimmat sivistystoimen leikkaukset koskevat jaettavia avustuksia. Kuitenkin lautakunta jätti saatesanat jatkokäsittelyyn, että mielellään avustukset jaettaisiin yhteisöille samansuuruisena kuin vuonna 2022. Avustuksiin liittyen päätettiin, että sivistystoimen yleis- ja kohdeavustukset laitetaan hakuun marraskuun ajaksi.

Kati Tiala

Sivistys- ja henkilöstöjohtaja Kati Tiala teki muutosesityksen tekojääasiassa. Tekojää laitetaan päälle viimeistään niin, että jää on käytössä loppuviikosta viikolla 45.  Sivistyslautakunnalta pyydettyjä säästöjä etsitään muista kohteista.

Varhaiskasvatus- ja opetussuunnitelman muutokset hyväksyttiin. Yhtenäiskoululla aloitetaan työ opetussuunnitelman kuntakohtainen työ liittyen kiusaamisen ja syrjinnän ehkäisyyn sekä kurinpitoon. Suunnitelmat pitäisi olla valmiina vuoden 2022 loppuun mennessä.

Liikunta-, nuoriso- ja kulttuuritoimenpalkintojen päivitetyt kriteerit hyväksyttiin. Uutena palkittavien listalla on vuoden kökkäläinen. Sivistyslautakunta toivoo ehdotuksia palkittavista 11.11.2022 mennessä. Ehdotuksia palkittavista toimitetaan sähköisesti. Kulttuuripalkinnon osalta voi palkittavaa perusteluineen esittää myös kirjastossa.

Tiedoksi merkittiin saadut erityisavustukset, sekä tuleva yhdistys- ja seurafoorumi. Tapaaminen on keskiviikkona 2.11.2022. Lautakunnalle myös ilmoitettiin, että Soini on mukana Etelä-Pohjanmaan liiton hankkeessa alueellisesta kulttuurin kehittämistehtävässä.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI