”Syysleirin satoa”-taidenäyttely Galleria Virinässä Virroilla

0
Galleria Virinässä on avattu "Syysleirin satoa"-niminen näyttely. Esillä on 34 työtä.

Jarkko Ruohola/ J-Pnews
Virrat

Virtain kaupungin Galleria Virinässä on avattu Virtain Taideyhdistyksen näytteille asettama ”Syysleirin satoa”-niminen taidenäyttely. Näyttelyn työt muodostuvat taideyhdistyksen jäsenten aikaansaannoksista elokuun lopulla Rajaniemen lomakeskuksessa pidetyltä viikonloppuleiriltä.

Mirjami Veikkolan maalaus.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heimo Kalevan maalaus.

 

 

 

Maria Riitta Ylimyksen työ.

Leirin ohjaajana toimi kuvataiteilija Matti Kuronen. Näyttelystä saa hyvän käsityksen miten aktiivista taideyhdistyksen toiminta Virroilla on ja miten sen jäsenet harrastuksessaan tuovat iloa töillään sekä itselleen että taiteesta nauttivalle yleisölle. Näyttelyn anti on oivallinen osoitus myös siitä, miten paljon viikonlopun aikana on saatu aikaan. Esillä olevat 34 työtä värikirjollaan ja moni-ilmeisyydellään saavat katsojassa hyvänolon tunteen ja paikallisten kuvataiteen harrastajien luomisen innon.

Näyttelyssä ovat mukana töillään Jenni Lindgren, Jukka Soininen, Ulla Urjanheimo-Soininen, Mirjami Veikkola, Pauli Kankainen, Pekka Leinonen, Kirsti Koro, Heimo Kaleva, Kirsti Koivisto, Leila Kaleva, Arja Järvensivu, Pirkko Sisko Syrjänen ja Maria Riitta Ylimys. Näyttely on esillä yleisölle syyskuun ajan. Gallerian aukioloajat ovat ti ja to klo 10-18, ke ja pe klo 9-15. Näyttelyyn on vapaa pääsy.-jr


 

JÄTÄ KOMMENTTI