Aino Venna korvaava esiintyjä Killinkosken konsertissa

0
Killinkosken konsertti järjestetään Wanhan tehtaan Into-keskuksessa. (JR)
Jarkko Ruohola/J-Pnews
VIRRAT

Rohkeasti poikkitaiteellinen Aino Venna tuo Killinkosken Into-keskuksessa 16.7.2021 järjestettävään konserttiin bändinsä Viitasen Piian peruttua esiintymisensä. Vennan ohjelma sopii mainiosti rustiikkiin tehdasmiljööseen. Kitaraa soittavan ja laulavan Vennan lisäksi bändiin kuuluvat rumpali Erik Fräki sekä bassoa soittava Erik Michelsen ja kitaristi Joel Parvamo.

Aino Venna on paitsi laulaja myös lauluntekijä. Hän kutoo taiteeseen yhteen musiikin, teatterin, elokuvan ja runouden rohkeasti ja luovasti eri taiteenlajeja yhdistellen. Hän hakee laulujensa teemat ja ideat kirjallisuudesta ja elokuvista. Musiikki lähestyy milloin chansonia, milloin jazzia, rock`nrollia tai folkkia. Taustana on Vennan vahva musiikin osaaminen, joka antaa mahdollisuuden leikitellä eri musiikin lajeilla ja yhdistellä niistä tulevia vaikutteita varmaotteisesti. Vennan esikuvat ovat kulttihahmoiksi nousseita musiikin legendoja kuten Edih Piaf, Elvis Presley ja Billie Holiday.
Killinkosken Wanhan tehtaan Into-keskuksessa järjestettävä konsetti kuuluu Kesävirrat-musiikkitapahtumiin. Järjestäjien taholta kerrotaan, ettei tarvitse tehdä mitään, jos on jo ostanut liput tähän konserttiin. Ennakkoon ostettuja lippuja ei tarvitse vaihtaa, vaan ne kelpaavat esitykseen sellaisenaan.-jr

JÄTÄ KOMMENTTI