Aisaparin hankehaku on auki uudistuneessa Hyrrä-palvelussa

0
Aisaparin strategia "Virtaa uusissa uomissa" hyväksyttiin yhtenä parhaista. Sen kautta päästään rahoittamaan paikallista hanketoimintaa 6,7 milj. eurolla.  

Maaseudun yritys- ja hanketukien haku on alkanut Hyrrä-asiointipalvelussa. Aisaparin hallitus tekee hankepäätöksiä syyskuussa

Hankehaun sähköinen asiointipalvelu Hyrrä pyörii nyt uudistuneella käyttöliittymällä, joka on suunniteltu ohjaamaan käyttäjää läpi hakuprosessin.

Kaikki hakemukset jätetään sähköisesti Hyrrässä.

Haku on nyt auki yritystuille ja hanketuille. Voit jättää Hyrrässä hakemuksen koskien yritystukia, yhteisöjen investointeja, koulutus- ja tiedonvälityshankkeita, viljelijä- ja yritysryhmähankkeita sekä valmistelurahaa.   Syksyn aikana hakuun tulevat vielä pienhankkeet ja alueiden väliset hankkeet.

Aisaparissa arvioidaan hankkeen tarkoituksenmukaisuutta ja valitaan rahoitettavaksi hankkeet, jotka toteuttavat Aisaparin kehittämisstrategiaa ”Virtaa uusissa uomissa”.

Hankepäätöksiä päästään tekemään syksyllä, joten hakemuksen tekemiseen on vielä aikaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Lue ohjeet liittyen Hyrrään ja hankehakua varten tarvittaviin Suomi.fi-valtuuksiin.

Rahoituskauden ensimmäinen valintajakso päättyy elokuun lopussa ja Aisaparin hallitus käsittelee hankkeita syyskuun kokouksessa. Loppuvuoden valintajaksot tarkemmin Aisaparin verkkosivuilta.


 

Monologi PUUHISSA

JÄTÄ KOMMENTTI