Alexander Stubb kärkipaikalta kakkoskierrokselle

0
Presidenttiehdoka Aleksander Stubb ja Alajärven Kokoomus ry:n puheenjohtaja Jukka-Pekka Finnilä käväisivät tutustumassa mm. Alajärven Pallohalliin

Sunnuntaina äänestämme Suomelle uuden presidentin seuraavaksi kuudeksi vuodeksi.

– Keskusteluissa tulevasta presidentistä Alexander Stubb erottuu kyvykkyydellään ja vahvoilla henkilökohtaisilla ominaisuuksillaan.
Hänen lupauksensa olla koko kansan presidentti on merkki siitä, että hän pyrkii yhdistämään suomalaiset yli puoluerajojen, kertaa lehdellemme Alajärven Kokoomus ry:n puheenjohtaja Jukka-Pekka Finnilä.

Alex Alajärvellä

– Joulukuussa Alexin käytyä kiertueellaan Alajärvellä, saimme huomata hänen lämminhenkisen suhtautumisensa ihmisenä ihmisiin. Se Alex mitä mediassa näemme saattaa joskus antaa hänestä erilaisen kuvan, Alex haluaa olla kuten jokainen suomalainen, toimia maailmalla jokaisen suomalaisen ja isänmaan asialla

Urheilutausta

– Alex on urheilullinen ihminen, hänet tunnetaan muun muassa triathlonista ja monista muista henkilökohtaisista urheilusuorituksista.
Alajärven kiertueen aikana kävimme tutustumassa Alajärven pallohalliin jossa treenaamassa oli maineikas Vimpelin Veto. Mukana yhdistävällä lenkillä oli iso joukko Alexia tapaamaan tulleita kannattajia, huomioi Jukka-Pekka Finnilä

Sosiaalinen johtaja

– Alex on sosiaalisesti lahjakas, kielitaitoinen ja akateemisesti menestynyt, aina Isänmaan ja rauhan puolesta puhuja.
Mielestäni hän on paras vaihtoehto Suomen tulevaksi presidentiksi, sanoo Finnilä
.
– Täydellistä ihmistä ei ole, Stubb on silti ainoa presidenttiehdokkaista, joka rehdisti on kertonut oppineensa myös virheistään.
Tällainen suoraselkäisyys on tärkeä ominaisuus myös Suomen tulevalle presidentille.
.
– Suomen ulkopolitiikan johtajana presidentiltä vaaditaan sosiaalista kyvykkyyttä, kielitaitoa, verkostoja ja maltillisuutta, näitä Alexilta löytyy, painottaa Finnilä.
.
– Äänestetään Alexander Stubb Suomen seuraavaksi presidentiksi.


JÄTÄ KOMMENTTI